Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram are un nou iubit? Fiica Andreei Esca a fost surprinsă în brațele altui băiat

Alexia Eram are un nou iubit? Fiica Andreei Esca a fost surprinsă în brațele altui băiat

GALERIE FOTO (6) Alexia Eram are un nou iubit

Alexia Eram are un nou iubit? În ultima perioadă au existat zvonuri conform cărora relația dintre Alexia Eram și Mario Fresh ar fi pe muchie de cuțit, iar noua imagine cu fiica prezentatoarei tv i-a pus pe jar pe internauți. Aceasta a fost într-o vacanță în Grecia, dar nu a fost singură. Tânâra a fost surprinsă în brațele altui băiat.

Alexia Eram are un nou iubit? Fiica Andreei Esca a fost surprinsă în brațele altui băiat

Alexia Eram are un nou iubit? Marioa Fresh și Alexia Eram sunt împreună de patru ani, iar relația lor este un exemplu pentru mulți tineri din ziua de azi. Însă, în ultima perioadă s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit. Se pare că acestea zvonuri s-ar apropia de realitate, având în vedere noua imaginea cu Alexa Eram. Fiica Andreei Esca a plecat în vacanță, în Grecia pentru a se relaxa. În imaginile postare pe rețelele de socializare, vedeta apare singură, fără Mario Fresh. Cu toate astea, Alexia a fost fotografiată în aeroport, în timp ce se aștepta să se îmbarce în avion, destinația fiind Mykonos. Aceasta apare cu capul în brațele unui băiat misterios, cei doi fiind epuizați de călătoria cu avionul. Pentru că transportul a avut o întârziere de mai bine de trei ore, Alexia a decis să se așeze cu capul pe piciorul tânărului.

Alexia Eram si tanarul misterios

Potrivit Cancan.ro, tânărul din imagine ar face parte din anturajul lui Mario Fresh, ceea ce înseamnă că relația lor este apropiată. De asemenea, acesta ar studia la Londra, acolo unde Alexia urmează un program de marketing, ”University For the Creative Arts”, secția Marketing, Publicitate și Relații publice. Momentan, informația conform cărora Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit, nu a fost confirmată. În urmă cu ceva timp, artistul declara că nu există probleme între ei doi. În cadrul unei emisiuni, Mario Fresh mărturisea că are planuri mari cu Alexia. „Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și ieșea și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți. Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea”, a declarat Mario Fresh.

Cum s-au cunoscut Mario Fresh și Alexia Eram

Cei doi tineri sunt activit pe rețelele de socializare, acolo unde postează imagini și clipuri video de senzație. Povestea lor de iubire a început în urmă cu patru ani. Fiica Andreei Esca declara într-un interviu că a fost fana lui Mario, iar mama ei a luat legătura cu artistul, după care Alexia a participat la lansarea piesei lui Alex Velea, știind că Mario va fi prezent. ,,În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la lansare și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu.”, a povestit fiica Andreei Esca. Ulterior, și-au dat seama că se plac reciproc și au dovedit că fac o echipă frumoasă atât pe plan sentimental, cât și profesional.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: