Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram suferă de anxietate. Fiica Andreei Esca a apelat la ajutorul specialiștilor

Alexia Eram suferă de anxietate. Fiica Andreei Esca a apelat la ajutorul specialiștilor

Alexia Eram probleme de sanatate

Alexia Eram spune că odată cu apariția pandemiei a început să se confrunte cu stări de anxietate. Plânge zilnic și pentru a ști ce se întâmplă cu ea a apelat la specialiști care să o ajute să scape de această problemă.

Alexia Eram suferă de anxietate. Fiica Andreei Esca a apelat la ajutorul specialiștilor

Pandemia și-a pus amprenta și asupra Alexiei Eram. O dată pe săptămână face terapie, din cauză că a început să aibă stări de anxietate. Deși se percepea o persoană puternică, în ultima vreme plânge foarte des. Plânsul a devenit pentru fiica Andreei Esca o modalitate de descărcare a tot ceea ce o apasă.

”Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc. Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă”, a mărturisit Alexia Eram în podcastul Laurei Giurcanu.

Alexia Eram: ”Pentru mine asta este o problemă mare”

Alexia Eram spune că anxietatea este cea mai mare problemă a ei, în prezent. Totodată, fiica Andreei Esca a menționat că făcea terapie și în urmă cu cinci ani, dar a renunțat, iar odată cu pandemia a reluat ședințele de consilere, din cauză că anxietatea s-a amplificat,

”Nu neapărat pentru că aș avea ceva. Pur și simplu cred că toate lucrurile astea din jurul tău, stresul, presiunea, te fac să fii mai anxios. (…) Fiecare are problemele lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare. (…) Dar nu prea-mi place să-mi port milă.Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani de zile. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat de aproape un an, de când a început pandemia”, a mărturisit Alexia Eram.
Alexia Eram a fost, la un moment dat, la un pas de despărțire de Mario Fresh, iubitul ei, iar aceasta ar putea fi o cauză a anxietății. De altfel, de când pandemia s-a instalat în toată lumea, mai mulți oameni acuză stări de anxietate sau depresie.
https://youtu.be/REth5ItJ9O0
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: