Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram și Mario Fresh au fost la un pas de despărțire? Fiica Andreei Esca a spus totul

Alexia Eram și Mario Fresh au fost la un pas de despărțire? Fiica Andreei Esca a spus totul

GALERIE FOTO (2) Alexia Eram și Mario Fresh au fost la un pas de despărțire? Fiica Andreei Esca a spus totul

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, însă nu toate merg la fel de bine între cei doi! Fiica Andreei Esca a făcut dezvăluiri despre viața de cuplu a celor doi. 

Alexia Eram și Mario Fresh au fost la un pas de despărțire? Fiica Andreei Esca a spus totul

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de mai bine de 4 ani. Aceștia s-au cunoscut prin intermediul Antoniei și al lui Alex Velea, la lansarea unei piese, și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire. De-a lungul timpului au fost puși la diferite încercări care i-au maturizat și i-au făcut să fie mult mai uniți. Deși din exterior pare că aceștia nu s-ar putea certa vreodată, se pare că lucrurile nu stau chiar așa.

Încă de la începutul relației, Alexia Eram și Mario Fresh și-au testat iubirea atunci când fiica Andreei Esca a trebuit să plece la studii în Anglia. Chiar dacă mulți au crezut atunci că distanța i-a separat, dimpotrivă, aceasta i-a apropiat și mai mult.

Alexia Eram și Mario Fresh au fost la un pas de despărțire? Fiica Andreei Esca a spus totul

”Fiecare moment are frumusețea lui. Cât a fost plecată la Londra, a fost foarte bine așa. Când s-a întors aici, ne-am sincronizat și înțeles așa”, a spus Mario Fresh.

Chiar și așa, nu a fost mereu totul roz în relația celor doi. Fiica Andreei Esca a fost întrebată de curând de un fan dacă ea șoi iubitul ei au fost vreodată la un pas de despărțire. Alexia a răspuns scurt, fară a da alte explicații: ”Da, e adevărat”.

Ce spune Mario Fresh despre o căsătorie cu Alexia Eram

Mai mult, Mario Fresh a mărturisit recent că are planuri serioase în ceea ce o privește pe partenera lui. Cei doi au început relația la vârste fragede, dar acest lucru nu a fost un impediment pentru ei, se pare că Mario se vede alături de Alexia și pe viitor.

Solistul a declarat că își dorește o familie  precum cea în care el a fost crescut, în care cei doi parteneri să se iubească și să construiască împreună totul.

”Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a povestit cântărețul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: