Redactia.ro
Home » Monden » Mario Fresh plănuiește să o ceară în căsătorie pe Alexia Eram? „Am foarte multe de oferit”

Mario Fresh plănuiește să o ceară în căsătorie pe Alexia Eram? „Am foarte multe de oferit”

GALERIE FOTO (4) Mario Fresh plănuiește să o ceară în căsătorie pe Alexia Eram

Mario Fresh plănuiește să o ceară în căsătorie pe Alexia Eram? Sunt împreună de câțiva ani și se pare că iubirea dintre cei doi devine tot mai intensă. Invitat într-un podcast, Mario Fresh a vorbit despre dorința de a-și întemeia o familie alături de iubita lui, Alexia Eram. Plănuiește să o ceară în căsătorie?

Mario Fresh plănuiește să o ceară în căsătorie pe Alexia Eram? „Am foarte multe de oferit”

Mario Fresh plănuiește să o ceară în căsătorie pe Alexia Eram? Se iubesc de mult timp și nimic nu poate sta în calea iubirii lor. Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Invitat în cadrul unui podcast online, artistul a vorbit despre relația sa și despre cum stau lucrurile între ei. Mario a spus că intenționează să treacă la un alt nivel în legătura cu relația sa. Mai exact, acesta își dorește să le calce pe urme părinților săi care s-au cunoscut și iubit de la o vârstă fragedă. Se pare că Mario își dorește să o ceară în căsătorie pe Alexia Eram. „Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a declarat Mario Fresh.

În urmă cu câteva luni, Mario își anunța fanii că își dorește să devină părinte cât mai repede, iar într-un dialog cu susținătorii săi a declarat următoarele:”Nu ne grăbim! Avem 20 de ani. Dacă va fi să nu meargă, vor fi multe bătăi de cap. Mai bine o luăm mai încet, suntem tineri. Am niște părinți foarte tineri și îmi place foarte mult.M-au ajutat mereu. Mă văd un tată tânăr, poate pe la vreun 25-26. Oricum… nu face diferența un inel”, a declarat Mario Fresh.

Mario Fresh, despre Alex Velea și Antonia

Mario Fresh s-a despărțit de Alex Velea și Antonia, după ani în care au format o adevărată echipă. Acesta a făcut câteva dezvăluiri despre subiect și a menționat că a fost dezamăgit și că regretă că a ținut prea mult la niște oameni care l-au uitat prea repede. „Câteodată sunt puțin prost. Iubesc prea mult. Nu se pune problema de relația mea cu Alexia. Este vorba de câtă iubire dăruiesc oamenilor care nu merită. Am fost recent foarte dezamăgit și neplăcut surprins de foarte multe persoane din viața mea, atunci când s-a făcut ruptura aia.Foarte mulți oameni m-au abandonat și eu i-am iubit foarte mult pe toți. Cei care m-au abandonat.. puteam să fac orice pentru ei. Pur și simplu, de azi pe mâine, nu am mai existat pentru ei”, a declarat Mario Fresh.

De cealalată parte, Alex Velea s-a simțit și el dezamăgit de atitudinea lui Mario. Artistul a declarat că așteptările i-au fost înșelate și că nu are de gând să se împace cu Mario Fresh sau cu Lino Golden. „Și ce dacă am fost dezamăgit? Mai bine. Asta mă face să fiu puternic, mai tare și să mă gândesc mai profund asupra unor lucruri. Dumnezeu să-i ierte pe cei care m-au dezamăgit. Am spus ce era de spus. Nu pot să iert falsitatea, închipuirea, mai multe. Nu sunt iertător. Nu prea dau a doua șansă. Niciodată. Nu există așa ceva.”, a spus Alex Velea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: