Redactia.ro
Home » Monden » Legătura dintre liderul clanului Sportivilor și Alex Velea. Nu o să-ți vină să crezi!

Legătura dintre liderul clanului Sportivilor și Alex Velea. Nu o să-ți vină să crezi!

GALERIE FOTO (4) Legătura dintre liderul clanului Sportivilor și Alex Velea

Legătura dintre liderul clanului Sportivilor și Alex Velea. Iubitul Antoniei reușește să fie mereu pe primul loc în topul de pe Youtube. Face ce face și mai lansează câte o piesă de succes. Recent, Alex Velea a scos un hit în colaborare cu nimeni altul decât fiul lui Nica, șeful Clanului Sportivilor.

Legătura dintre liderul clanului Sportivilor și Alex Velea. Nu o să-ți vină să crezi!

Legătura dintre liderul clanului Sportivilor și Alex Velea. De la o vreme, Alex Velea are un succes real pe Youtube. Aproape toate piesele pe care le lansează rupe trending-ul. Recent, Alex a surprins pe toată lumea după ce a lansat un hit în colaborare cu fiul lui Robert Nică, liderul clanului Sportivilor. De asemenea, Alex Velea l-a avut alături și pe fiul celebrului Elis Armeanca, iar colaborarea s-a dovedit a fi una de succes, pentru că melodia a prins la public. Potrivit Cancan.ro, șeful clanului Sportivilor a comandat și a finanțat filmările videoclipului. În cadrul acestuia apar mașini scumpe, teancuri de bani, haine de firmă și multe personaje interesante. Andrei NKA este un personaj important în videoclipul piesei, fiind copilul lui Robert Nică.

În ultima perioadă, Andrei NKA a reprezentat, motivul unor divergențe apărute în Clanul Sportivilor, care s-ar cam fi divizat. Tânărul a avut un conflict cu un personaj cunoscut în lumea interlopilor, iar tatăl său a intervenit direct în dispută, acest lucru declanșând un adevărat scandal. De asemenea, oamenii lui Mircea Nebunu s-au pus împotriva lui Nică,pe care îl considerau în trecut, prieten.

Pentru melodia „Mă dau mare”, Robert Nică a apelat la ajutorul lui Alex Velea care a acceptat imediat, fiind chiar încântat de noul proiect. Pe lângă Andrei NKA și Alex Velea, în videoclip apare și Ranny, fiul lui Elis Armeanca care a avut grijă ca beat-ul să fie ocupat de vocea lui, moștenit de la celebrul artist, dar și de la bunicul său, Dan Armeanca.

Alex Velea si Robert NICA

Cei trei artiști sunt îmbrăcați după ultima modă, dar cei doi tineri au atras atenția tuturor. „Întorc banii cu lopata, sunt la fel ca tata, am spart banca, să n-audă garda./Da, da, tata, tata, sunt la fel ca tata / Ratatatata cu banii pe dreapta / Rakatak, am balans, ca la Dan Armeanca./Vreau să-mi fac un nume, să mă știe tot orașul / Sunt Nica Gambino, dar tu poți să îmi spui Nașu”, sunt câteva dintre versurile melodiei „Mă dau mare”.

Alex Velea, alături de liderul clanului Sportivilor

În videoclipul piesei apar diferite personaje interesante. Chiar șeful Sportivilor, Robert Nică își face apariția, iar la un moment dat, îl îmbrățișează pe Alex Velea. În continuare apar Ranny, fiul lui Elis Armenaca, micuța Antonia, dar și Akim și Dominic, cei doi copii pe care Alex îi are cu frumoasa artistă, Antonia. Mai mult, în clipul video apare și vila de lux a lui Robert Nică.

Alex impreuna cu fiul sau

Elis Armeanca a fost extrem de mândru de fiul său care și-a dorit foarte mult să facă o melodie cu Alex Velea. „Fiul meu și-a dorit foarte mult să facă o piesă cu Alex Velea, în colaborare cu Andrei Nica, ei sunt prieteni. Piesa are un succes neașteptat, vor mai fi și alte piese, tot la Alex Velea. El a compus piesa, alături de echipa lui. Și sper să o ținem tot așa, să ducem numele ăsta cât mai sus, Armeanca. Fiul meu are un potențial mare, din punctul meu de vedere și pe viitor va face și alte piese. Sper să aibă succes și să fie totul bine” a declarat manelistul.

Elis Armeanca in videoclipul fiului sau
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: