Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea nu-și mai dorește o împăcare cu Lino Golden! Ce a declarat artistul: ”Nu pot să iert falsitatea”

Alex Velea nu-și mai dorește o împăcare cu Lino Golden! Ce a declarat artistul: ”Nu pot să iert falsitatea”

Alex Velea nu-și mai dorește o împăcare cu Lino Golden! Ce a declarat artistul: ”Nu pot să iert falsitatea”

Nimeni nu se aștepta ca prietenia dintre Alex Velea și Lino Golden să se strice vreodată, însă inevitabilul s-a produs, iar acum iubitul Antoniei nu mai vede nicio împăcare cu tânărul cântăreț.

Alex Velea nu-și mai dorește o împăcare cu Lino Golden

Alex Velea și Lino Golden au fost mai mult decât prieteni, însă cei doi au ajuns să își arunce tot felul de vorbe. Chiar dacă mulți dintre internauți își doresc o împăcare, iubitul Antoniei susține că nu vrea să îi acorde o a doua șansă fostului său prieten.

Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, Alex Velea a declarat că nu poate trece peste falsitate și că nici nu poate să ofere o a doua șansă unei persoane care l-a dezamăgit.

”Și ce dacă am fost dezamăgit? Mai bine. Asta mă face să fiu puternic, mai tare și să mă gândesc mai profund asupra unor lucruri. Dumnezeu să-i ierte pe cei care m-au dezamăgit. Am spus ce era de spus. Nu pot să iert falsitatea, închipuirea, mai multe. Nu sunt iertător. Nu prea dau a doua șansă. Niciodată. Nu există așa ceva. Am trecut peste acel moment de atunci. S-a încheiat totul. Putem să rămânem în condiții normale, de oameni civilizați, dar atât”, a declarat Alex Velea în cadrul unei emisiuni de televiziune.

De asemenea, Artistul nu-și dorește să se împace cu Lino, motivând prin ”ciorba reîncâlzită nu mai este bună”.

”Niciodată. Ciorba reîncâlzită nu mai este bună. Nu mai ești copil când îți arde de prostii. Îți asumi când ești copil, trebuie să vezi în ce ape te scalzi. Nu cred că am greșit ca și copil. Dacă am greșit îmi cer iertare. Am avut coloană vertebrală de când eram puști, chiar dacă am avut flexibilitate mare. Ai mei m-au crescut cu niște principii la care nu am renunțat, tocmai de-asta m-am certat cu multă lume”, a mai spus artistul.

Care este relația lui Lino Golden cu Alex Velea și Antonia

Au trecut câteva luni de la cearta dintre Alex Velea și Lino Golden. Intrigile dintre cei doi au dus la numeroase scandaluri, iar cei doi artiști nu și-au mai vorbit de atunci. Deși lucrurile s-au liniștit, Lino Golden a făcut primele declarații cu privire la relația pe care o are cu foștii ”părinții adoptivi”, Alex Velea și Antonia.

”Păi fiecare și-a văzut de drumul lui, nu mai vorbim pentru că au fost prea multe lucruri spuse, dar am preferat, cel puțin eu, să fiu matur, chiar dacă am avut o perioadă pe Instagram când am fost prost și am făcut greșeli. Oricum în România e gândirea asta că dacă un om te-a ajutat trebuie să îi rămâi sclav toată viața. Eu o să ii iubesc si respect, o sa le fiu recunoscator până o să mor.”, a declarat Lino.

Cu toate acestea, Lino Golden știe să deosebească neînțelegerile de activitatea profesională. Artistul susține că nu ar spune NU unei posibile colabrări pe viitor.

„Important este că acum ne vedem fiecare de ale noastre, de carierele noastre, de viețile noastre personale. Îi doresc succes în tot și pe plan profesional și personal. Nu cred, sincer să fiu, dar nu știm niciodată ce ne rezervă viața în viitor, aș vrea să nu-i port pică absolut nimănui”, a mai declarat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: