Redactia.ro
Home » TV » Antonia și Alex Velea se căsătoresc! Când va avea loc nunta

Antonia și Alex Velea se căsătoresc! Când va avea loc nunta

După mulți ani de așteptare, Antonia și Alex Velea vor face pasul cel mare. Cei doi îndrăgostiți vor fi soț și soție, având în vedere că Antonia este acum o femeie liberă. Antonia a spus care sunt planurile lor pentru 2021. 

 

Când va avea loc nunta

Antonia și Alex Velea formează de multă vreme o familie și au împreună doi băieți, pe Dominik și pe Ackim. Însă, cuplul nu și-a putut oficializa relația până când artista nu a divorțat de fostul soț, Vincenzo Castellano. După mai bine de șapte ani de așteptare, Antonia este acum o femeie liberă și în acte.

Antonia și Alex Velea s-au gândit să organizeze totul abia după decizia instanței. Astfel, după vara lui 2020 când Antonia a fost, în sfârșit, liberă, cuplul a întâmpinat o altă problemă, pandemia de coronavirus. Potrivit playtech.ro, Antonia și Alex Velea vor să își unească destinele anul acesta, iar în cadrul evenimentului va avea loc și botezul celor doi fii ai săi.

,,Antonia și Alex își doresc un botez și o nuntă perfectă, mai ales că au așteptat atâta. Ceea ce nu pot face însă, în acest moment, în care sunt interzise orice fel de evenimente cu un număr mare de persoane. Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul”, au declarat apropiați ai cuplului pentru sursa citată.

 

Ce se întâmplă cu Maya, fiica Antoniei și a lui Vincenzo Castellano

Maya, fiica Antoniei din prima căsătorie, trăiește în Italia alături de tatăl ei.  Cu taote acestea, Antonia își poate vizita fiica ori de câte ori are ocazia. Decizia instanței a făcut, însă, ca Vincenzo să fie cel acre are custodia exclusivă a minorei.

,,Deși ar fi avut dreptul, Antonia a ratat să-și petreacă sărbătorile cu Maya, din cauza pandemiei. Artista a obținut dreptul de a-și aduce fiica în România și în urma unei anchete ce a avut loc la noul său domiciliu, aceasta demonstrând că fetița va putea beneficia de cele mai bune condiții și că nimic nu-i va lipsi”,  au mai povestit apropiații Antoniei.

Artista a mărturisit că a fost cel mai greu an pentru ea pentru că nu și-a putut vizita fiica.

”Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim”, a mărturisit Antonia, în urmă cu ceva timp.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: