Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine s-ar potrivi Mario Fresh dacă nu ar fi cu Alexia Eram? Fiica Andreei Esca, dezvăluiri șocante despre femeia aleasă pentru iubitul ei

Cu cine s-ar potrivi Mario Fresh dacă nu ar fi cu Alexia Eram? Fiica Andreei Esca, dezvăluiri șocante despre femeia aleasă pentru iubitul ei

GALERIE FOTO (3) Cu cine s-ar potrivi Mario Fresh dacă nu ar fi cu Alexia Eram_

Cu cine s-ar potrivi Mario Fresh dacă nu ar fi cu Alexia Eram? Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, demonstrând de multe ori că au o relația foarte frumoasă și extrem de sudată. Recent, Alexia a șocat pe toată lumea după ce a vorbit despre femeia potrivită pentru Mario, dacă ei doi nu ar fi fost împreună.

Cu cine s-ar potrivi Mario Fresh dacă nu ar fi cu Alexia Eram? Fiica Andreei Esca, dezvăluiri șocante despre femeia aleasă pentru iubitul ei

Cine s-ar potrivi Mario Fresh dacă nu ar fi cu Alexia Eram? Au arătat de multe ori că se iubesc și că își doresc să formeze o familie. De fiecare când și-au făcut apariția, Alexia Eram și Mario Fresh sunt transparenți în ceea ce privește relația lor. Invitați în emisiunea lui Măruță, Alexia Eram a primit o provocare inedită. A fost pusă în postura de a oderi procente de la 1 la 100, pusă pentru vedetele care s-ar potrivit cu iubitul ei, ținând cont de gusturile artistului.

Așadar, din punctul său de vedere, Mario Fresh s-ar potrivi cu mai multe personalități cunoscut din lumea mondenă, printre care și Adelina Pestrițu și Alina Eremia. „S-ar potrivi cu Adelina Pestrițu, nu am de ce să spun că nu, dar nu am cum să spun asta pentru că e deja căsătorită, are copil. I-aș vedea, e brunetă, are corp frumos. 70%. Alexandra Stan nu cred că e potrivită pentru el.Nu l-aș vedea. Nu știu, adică…nu cred că s-ar potrivi. 10% pentru ea. 80% pentru Alina Eremia. Îmi place de ea, e frumoasă. 20% pentru cântăreața Ami. Geanina Ilieș, wow. 90% pentru ea. Știu că îi place de ea. L-am dat de gol acum. El mi-a spus că îi place de ea”, a explicat Alexia Eram.

Referitor la Geanina Ilieș, Mario a recunoscut că merge la salonul ei pentru a se întreține. „Îmi place că are solar și mereu mă duc la ea la solar. Este diferența mare de vârstă, dar e ipotetic. 10 pentru Geanina”, a continuat Mario Fresh.

Geanina Ilies

Ce spune Alexia Eram despre Antonia

Ei bine, provocările pentru cei doi nu s-au terminat. Alexia Eram și Mario au glumit pe seama criticului de modă Iulia ALbu. Fiica Andreei Esca l-a întrebat pe iubitul ei dacă nu cumva vrea să crească o găină. Ulterior, Măruță a pus-o în dificultate și a provocat-o să spună cât de mult s-ar potrivit Mario cu Antonia, iubita lui Alex Velea.

Antonia si ALexia

Aceasta a spus că artista este o femeie foarte frumoasă și cu care Mario s-ar potrivi, pentru că există o asemănare între cele două, din punct de vedere fizic. „Iulia Albu nu cred că e genul lui. Vrei să crești o gâină, Mario? Nu, cred că tot 10%. Andreea Antonescu…0%. Nu cred că s-ar potrivi. Antonia este o femeie superbă și cred că s-ar potrivi cu ea pentru că semănăm. Toată lumea îmi spune că semăn cu ea”, a dezvăluit fiica Andreei Esca. Mario Fresh nu a fost atât de fericit și de acord cu declarațiile făcute de Alexia. „Stai, cum să puneți așa problema? Doamne!”, a întrebat mirat Mario Fresh.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: