Redactia.ro
Home » Monden » Mario Fresh și Alexia Eram, dezbrăcați în pat. Artistul a adus o remarcă deosebită la adresa iubitei sale

Mario Fresh și Alexia Eram, dezbrăcați în pat. Artistul a adus o remarcă deosebită la adresa iubitei sale

GALERIE FOTO (5) Mario Fresh și Alexia Eram, dezbrăcați în pat.

Mario Fresh și Alexia Eram, dezbrăcați în pat. Deși mulți nu se așteptau ca relația lor să dureze atât de mult, Mario Fresh și Alexia Eram se iubesc tot mai mult pe zi ce trece. Dovada sunt ultimele imagini postate de cei doi pe rețelele de socializare. Mai exact, cei doi s-au filmat în timp ce se aflau în pat, dezbrăcați. Ce afirmația a făcut artistul la adresa iubitei sale?

Mario Fresh și Alexia Eram, dezbrăcați în pat. Artistul a adus o remarcă deosebită la adresa iubitei sale

Mario Fresh și Alexia Eram, dezbrăcați în pat. Fiica Andreei Esca și Mario Fresh trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de cinci ani. Cei doi sunt împreună din 2016, cunoscându-se pe vremea când erau copii. Anii au trecut iar relația lor a evoluat din ce în ce mai mult. Recent, artistul a postat pe rețelele de socializare un clip video în care apare împreună cu Alexia Eram. Fanii celor doi au rămas surprinși pentru că Alexia și Mario erau dezbrăcați, în pat.

De asemenea, cântărețul nu a omis să facă o remarcă la adresa iubitei sale. Mario a povestit că partenera sa a devenit foarte chibzuită în ceea ce privește partea financiară și că este atentă pe ce cheltuie banii. ”Mi-am dat seama că a început să fie foarte strângătoare. Ține foarte mult la banii pe care îi cheltuiște. De exemplu am fost la cumpărături și a făcut ea cumpărăturile, a luat un șampon și un balsam pentru casă, pentru casa mea, eu așa am crezut. A venit cu ele la mine pentru că în seara aia a dormit la mine. Și ce să vezi, astăzi când m-am dus să mă spăl pe cap la baie nu mai erau și am întrebat-o unde sunt acele șampoane și a zis că le-a luat acasă”, a povestit artistul.

Alexia si Mario, dezbracati in pat

Mai mult, acesta a lăudat-o pe Alexia, spunând că aceasta își ia șamponul la ea, în loc să cumpere ori de câte ori pleacă în călătorie: „Deci a ajuns să umble cu șamponul după ea. Așa e când ții cu casa”.

Mario Fresh, reacție acidă pe Internet

În urmă cu câteva zile, Mario Fresh a avut o ieșire acidă pe rețelele de socializare. Acesta este în plin proces de slăbire, dar nu mai găsește motivația pentru a renunța la ultimele kilograme în plus. În ultimii ani, Mario a trecut prin transformări spectaculoase, iar acum este atent la rutina sa.

Deși face eforturi mari pentru un fizic de invidiat, Mario Fresh a mărturisit că de multe ori nu găsește deloc motivația pentru a face mai multă mișcare și să slăbească. Artistul le-a spus fanilor să a vrut să meargă în parc pentru a alerga, dar nu mai găsește motivația pentru a face acest lucru. „Am ajuns acasă și nu eram deloc mulțumit pe ziua de astăzi, nu eram împăcat. Mi-am luat căciula frumos, mi-am luat bluzița, m-am dus în parc să facem puțin cardio. Sunt plin de nervi, vreți să vă mint? Sunt plin de nervi că nu pot să mă mai abțin și mai am fix alea 3 kilograme, ultimele 3 de dat jos și nu mai pot. Nu pot să mă mai abțin, îmi place mâncarea, sală oricum fac la mișto, nu sunt toate aparatele acolo unde fac. Fac așa cât să mă mențin puțin.”, a spus Mario Fresh pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: