Redactia.ro
Home » Monden » Mario Fresh rupe tăcerea! Ce spune despre Antonia și Alex Velea: ”Nu am mai existat pentru ei”

Mario Fresh rupe tăcerea! Ce spune despre Antonia și Alex Velea: ”Nu am mai existat pentru ei”

Mario Fresh rupe tăcerea! Ce spune despre Antonia și Alex Velea: ”Nu am mai existat pentru ei”

Mario Fresh și-a deschis sufletul și a ales să vorbească despre separarea de Alex Velea și Antonia, cei care i-au fost ca doi părinți. Ce spune artistul despre scandalul creat!

Mario Fresh rupe tăcerea! Ce spune despre Antonia și Alex Velea

Au trecut luni de zile de la separarea ”băieților de aur” de Alex Velea și Antonia. Abia acum, Mario Fresh a decis să-și deschidă sufletul și să povestească ce s-a întâmplat cu relația dintre el și cei doi artiști. Timp de câțiva ani, cei trei, alături de Lino Golden, au format un grup imbatabil, însă se pare că părerile diferite și-au spus cuvântul, fiindcă prietenia a ajuns la sfârșit.

Mario Fresh a preferat să fie discret și rezervat în declarații, cel care a comentat mai mult pe marginea subiectului fiind prietenul său bun, Lino Golden. Iubitul Alexiei Eram a dezvăluit de curând, în cadrul unui podcast, că a suferit foarte mult după ce el și cuplul format din Antonia și Alex Velea nu au mai vorbit.

După ani buni în care puștii cu aspirații de vedetă au fost „copiii adoptivi” ai celor doi artiști, și după ce au aflat ce însemană de fapt celebritatea, Mario și Lino au decis să părăsească „trupa” și să își ia carierele în piept. Totuși, regretele încă există, pentru Mario cel puțin, care mărtuisește că ar fi fost în stare de orice pentru cei care l-au ajutat să evolueze și au avut încredere în abilitățile lui de artist.

”Câteodată sunt puțin prost. Iubesc prea mult. Nu se pune problema de relația mea cu Alexia. Este vorba de câtă iubire dăruiesc oamenilor care nu merită. Am fost recent foarte dezamăgit și neplăcut surprins de foarte multe persoane din viața mea, atunci când s-a făcut ruptura aia. Foarte mulți oameni m-au abandonat și eu i-am iubit foarte mult pe toți. Cei care m-au abandonat… puteam să fac orice pentru ei. Pur și simplu, de azi pe mâine, nu am mai existat pentru ei”, a spus Mario Fresh într-un podcast recent.

Mai mult, dacă Mario Fresh a preferat să judece toată întâmplarea din punct de vedere emoțional, Lino este de altă părere, nu puține fiind dățile în care a făcut acuzații subtile la adresa lui Alex Velea, pe care fanii le-au interpretat în fel și chip. Chiar în prima zi a lunii fostul „băiat de aur” a lăsat să se înțeleagă că iubitul Antoniei ar fi fals, după ce el a declarat că nu îl poate ierta pe rapper.

”Modestia falsă și bunătatea forțată sunt mai rele decât falsitatea”, a scris Lino Golden pe Instagram, dând de înțeles că el și Alex Velea sunt încă la cuțite.

Care este relația lui Lino Golden cu Alex Velea și Antonia

Au trecut câteva luni de la marele scandal dintre Alex Velea și Lino Golden. Intrigile dintre cei doi au dus la numeroase scandaluri, iar cei doi artiști nu și-au mai vorbit de atunci. Deși lucrurile s-au liniștit, Lino Golden a făcut primele declarații cu privire la relația pe care o are cu foștii ”părinții adoptivi”, Alex Velea și Antonia.

”Păi fiecare și-a văzut de drumul lui, nu mai vorbim pentru că au fost prea multe lucruri spuse, dar am preferat, cel puțin eu, să fiu matur, chiar dacă am avut o perioadă pe Instagram când am fost prost și am făcut greșeli. Oricum în România e gândirea asta că dacă un om te-a ajutat trebuie să îi rămâi sclav toată viața. Eu o să ii iubesc si respect, o sa le fiu recunoscator până o să mor”, a declarat Lino.

Cu toate acestea, Lino Golden știe să deosebească neînțelegerile de activitatea profesională. Artistul susține că nu ar spune nu” unei posibile colabrări pe viitor.

”Important este că acum ne vedem fiecare de ale noastre, de carierele noastre, de viețile noastre personale. Îi doresc succes în tot și pe plan profesional și personal. Nu cred, sincer să fiu, dar nu știm niciodată ce ne rezervă viața în viitor, aș vrea să nu-i port pică absolut nimănui”, a mai declarat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: