Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram nu vrea să mai stea în umbra mamei ei. Tânăra s-a săturat să mai fie numită fiica Andreei Esca în orice situație

Alexia Eram nu vrea să mai stea în umbra mamei ei. Tânăra s-a săturat să mai fie numită fiica Andreei Esca în orice situație

GALERIE FOTO (2) Alexia Eram nu vrea să mai stea în umbra mamei ei

Alexia Eram nu vrea să mai stea în umbra mamei ei. Cine spune că este ușor să fii copilul unei celebrități? Ei bine, Alexia Eram a vorbit despre rolul pe care îl are, fiind fiica Andreei Esca, considerată una dintre cele mai faimoase prezentatoare de știri din România. Tânăra a declarat că s-a săturat ca lumea să îi amintească mereu că este fiica acesteia.

Alexia Eram nu vrea să mai stea în umbra mamei ei. Tânăra s-a săturat să mai fie numită fiica Andreei Esca în orice situație

Alexia Eram nu vrea să mai stea în umbra mamei ei. În vârstă de 20 de ani, Alexia Eram este deja faimoasă în rândul tinerilor din România. Aceasta este urmărită de peste 60 de mii de fani pe Instagram și trebuie să fie atentă la ceea ce postează. Pe lângă faptul că este iubita lui Mario Fresh, tânăra este fiica prezentatoarei tv, Andreea Esca.

Așadar, aceasta trebuie să aibă grijă pentru că orice postează sau spune i-ar putea afecta imaginea mamei sale. Într-un podcast, Alexia a vorbit sincer despre acest lucru. Tânăra i-a spus Laurei Giurcanu că este nevoită să aleagă ce face și cum face. Mai mult, iubita lui Mario își dorește să fie recunoscută pentru ceea ce este ea și nu pentru că este fiica Andreei Esca. „Pe de o parte e un lucru bun, pentru că m-a ajutat ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca. E super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca. Poate nu neapărat generația, dar celelalte generații mă asociază cu fiica Andreei Esca. Încerc să am grijă la tot ceea ce fac. Nu pot să fiu liberă cum sunt alți content-creatori. Mama are o imagine super-clean”, a declarat Alexia Eram.

Alexia si mama ei

Alexia Eram se consideră o persoană geloasă în relație

Alexia Eram a mai precizat că mama ei nu i-a reproșat niciodată nimic, indiferent de situație. „Imaginează-ți că dacă pun o poză mai dezbrăcată din care să reiasă, evident, că fiica Andreei Esca a făcut asta. Mamă, fac asta, mă leagă și de mama”, a mai declarat tânăra. Vedeta a vorbit și despre relația de iubire pe care o are cu artistul Mario Fresh.

Alexia a recunoscut că este o persoană geloasă, dar nu are ce să facă atunci când fetele îi scriu iubitului său, pentru că este realistă că acesta este o celebritate și este apreciat de multă lume. Sunt de cinci ani împreună, iar cântărețul are planuri mari cu iubita lui. Mario își dorește să o ceară de soție pe Alexia. „Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit.”, a declarat Mario Fresh într-o emisiune tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: