Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram și Mario Fresh nu fac Crăciunul împreună. Ce a declarat fiica Andreei Esca înainte de sărbători : „Nu este tot timpul roz”

Alexia Eram și Mario Fresh nu fac Crăciunul împreună. Ce a declarat fiica Andreei Esca înainte de sărbători : „Nu este tot timpul roz”

Alexia Eram și Mario Fresh nu fac Crăciunul împreună
Alexia Eram și Mario Fresh nu fac Crăciunul împreună. Iată ce a declarat fiica Andreei Esca înainte de sărbători!

Alexia Eram și Mario Fresh nu fac Crăciunul împreună

Alexia Eram și Mario Fresh nu fac Crăciunul împreună. Cei doi sunt împreună de mai bine de șase ani și faptul că nu vor petrece sărbătorile împreună nu reprezintă un impediment în relația lor.

Fiica Andreei Esca a povestit că de Crăciun va fi plecată în America, alături de familia ei, iar Mario Fresh va trebui să fie prezent pe scenă, unde fanii îl așteaptă șă-i bucure cu muzica lui în toiul sărbătorilor de iarnă. Cu toate acestea, cei doi s-au bucurat împreună de împodobirea bradului de Crăciun:

Am împodobit bradul cu Mario la el acasă, pentru că eu o să fiu plecată, în perioada care urmează, și el o să fie aici (n.r – România) așa că am zis că mai bine îl împodobim la dânsul. De Sărbători o să plec cu familia în străinătate și mă voi întoarce de Revelion și nu avea rost să îl facem în două locuri. Mario o să aibă concerte de Crăciun și nu poate fi alături de noi.

O să merg în America cu familia o săptămână. Nu am mai fost demult într-o vacanță doar cu părinții și abia aștept. În relație, eu las mai mult. Eu sunt romantica incurabilă. Este și el foarte romantic dar eu las mai mult de la mine, Mario este mai orgolios. Nu știu când o să fie nunta noastră. Avem doar 22 de ani, mai avem…

Eu cu Mario ne iubim și cred că în orice relație sunt lucruri bune și lucruri rele. Nu este tot timpul roz. Nu vreau să spun de la ce pornesc discuțiile, cred că lucrurile acestea trebuie să rămână între noi, dar nu sunt certuri mari, sunt niște certuri normale. Nu locuim împreună”, a spus Alexia Eram pentru Click.ro.

Fiica Andreei Esca spune pas căsătoriei

De curând, Alexia Eram a declarat că dorește să nu mai fie întrebată de căsătorie, deoarece atât ea cât și iubitul ei sunt prea tineri pentru marele pas!

„Nu mă mai întrebați de căsătorie și copil pentru că suntem foarte tineri! Când o să se întâmple, o să se întâmple!”, a dezvăluit Alexia Eram pentru cancan.ro.

„Cred că suntem foarte tineri și nu ne gândim la căsătorie acum. Suntem împreună de aproape 6 ani. Nu a existat vreo cerere în căsătorie. Mai așteptăm, ne distrăm, toate lucrurile se întâmplă la timpul lor”, a  mai declarat Alexia Eram, în trecut, conform Viva.

Deși nu sunt o familie în acte, în viața de zi cu zi, cei doi se comportă ca și cum ar fi una.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: