Redactia.ro
Home » Monden » Alexia Eram și Mario Fresh, părinți în curând?! “O sa ne apucam de treabă”

Alexia Eram și Mario Fresh, părinți în curând?! “O sa ne apucam de treabă”

Mario Fresh plănuiește să o ceară în căsătorie pe Alexia Eram

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu superb de ani buni. De-a lungul timpului s-au zvonitplanuri de nuntă, chiar și de copii. Acum cei doi au vorbit deschis despre acest subiect și au confirmat faptul că își doresc un copil. Ce au declarat Mario Fresh și Alexia Eram.

Mario Fresh și Alexia Eram părinți tineri?

Alexia Eram a fost prezentă în cadrul unui podcast unde a vorbit despre viața amoroasă, carieră și familie. Aceasta a fost dusă într-o zonă mai puțin comfortabilă dar a făcut față cu brio. Alexia Eram a fost întrebată dacă își dorește să devină mămică în viitorul apropiat, iar răspunsul ei a luat prin surprindere pe toată lumea.

Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă.„, a spus Alexia Eram.

Mario Fresh este de aceeași părere cu iubita sa. Acesta a mărturisit că și părinții săi l-au conceput de tineri și că iubirea pe care a văzut-o în familia sa l-a determinat să fie o persoană familistă și cu gânduri serioase de viitor.

Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit.„, a afirmat Mario Fresh.

Când se vor căsători Mario Fresh și Alexia Eram

Este bine știut faptul că cei doi sunt împreună din perioada adolescenței. Fanii lor se întreabă dacă au de gând să meargă în fața altarului, iar Mario Fresh a confirmat. Acesta a spus că într-adevăr nu totul este roz în ceea ce-i privește, deoarece ca în fiecare cuplu mai există și certuri, dar nu ar fi cazul unei despărțiri vreodată, ba chiar dimpotrivă. El a precizat că ei se înțeleg foarte bine și au o relație bazată pe încredere.

„Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și ieșea și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți. Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea”, a declarat Mario Fresh într-o emisiune TV.