Redactia.ro
Home » Sport » Alibec, salvatorul Astrei Giurgiu! “Eu și Budescu suntem la pachet”

Alibec, salvatorul Astrei Giurgiu! “Eu și Budescu suntem la pachet”

Alibec, salvatorul Astrei Giurgiu

Alibec, salvatorul Astrei Giurgiu. Echipa lui Bogdan Andone a câștigat cu 1-0 meciul cu Voluntari. Din nou cuplul Alibec-Budescu a funcționat perfect.

Astra – Voluntari 1-0 a fost primul meci din etapa a 16-a din Liga 1. Astra a avut prima mare ocazie. Alibec a șutat frumos de la 10 metri, dar Rîmniceanu nu s-a lăsat păcălit. Același Alibec a înscris în minutul 19, după ce a primit o pasă de la Budescu.”Gemenii golului” cum li se spune au arătat din nou de ce Cosmin Contra a decis să-i convoace la națională. Voluntari a dat replica imediat, prin Mățan care a luat la țintă bara. Oaspeții ar fi putut egala după pauză, dar Laidouni a dat pe lângă poartă. Apoi a fost rândul lui Ion Gheorghe să rateze. Astra – Voluntari s-a terminat 1-0, iar echipa lui Bogdan Andone a reușit o victorie la limită.

Cuplul perfect Alibec – Budescu

După ce a înscris singurul gol al meciului, Alibec a vorbit despre relația perfecta pe care o are cu Budescu dar și despre convocarea lor la națională.

”Mi-a dat-o perfect Budescu. Mă bucur că a venit înapoi și că ne înțelegem atât de bine și acum mergem și la echipa națională. Sper să jucăm și să ajutăm echipa. Auzisem discuții despre convocare, dar nu eram sigur că voi ajunge acolo. Suntem la pachet, nu poate lua doar unu. Asta înseamnă că m-am pregătit foarte bine în ultimul timp. Nu sunt 100%, dar ușor, ușor voi reveni. Trebuie să câștigăm ambele meciuri, cu Dumnezeu înainte”, a spus Alibec.

Și antrenorul Astrei a comentat convocarea jucătorilor săi la națională.

„Mă așteptam, pentru că sunt doi jucători cu calitate. Chiar dacă nu vor fi folosiți de la început, cred că la un moment dat pot face diferența cu o pasă, cu orice. Ei pot inventa ceva. Denis a crescut din punct de vedere al jucătorului, are o mentalitate foarte bună. Budescu a prins experiență, a jucat și în străinătate și are și liniștea financiară care îi permită să joace bine”, a declarat Andone, după meci.

Citește și: Sir Robin Knox-Johnston, primul marinar care a înconjurat lumea singur și fără oprire

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: