Redactia.ro
Home » Monden » Alice Constantinică, apariție șocantă! Fosta soție a lui Codrin Ștefănescu este extrem de slabă

Alice Constantinică, apariție șocantă! Fosta soție a lui Codrin Ștefănescu este extrem de slabă

GALERIE FOTO (8) Alice Constantinică, apariție șocantă!

Alice Constantinică, apariție șocantă! Fosta soție a politiicianului Codrin Ștefănescu a șocat pe toată lumea cu ultima sa apariție. Alice Constantinică a fost surprinsă într-un mod inedit în timp ce se plimba prin mall.

Alice Constantinică, apariție șocantă! Fosta soție a lui Codrin Ștefănescu este extrem de slabă

Alice Constantinică, apariție șocantă! Alice Constantinică, una dintre cele mai dorite femei din România, la un moment dat, a șocat pe toată lumea cu apariția sa. Recent, fosta soție a politicianului Codrin Ștefănescu a fost surprinsă de paparazzi Ciao.ro, în timp ce se plimba împreună cu actualul său iubit, Cătălin Plapcianu prin mall. Cei doi se pare că erau în căutarea unei tablete sau a unui telefon mobil. Alice Constantinică, apariție șocantă!

Cu toate astea, un lucru surprinzător le-a atras atenția tuturor celor din jurul ei, și anume că Alice a slăbit extrem de mult. Dacă în partea de sus are același chip frumos și proaspăt, fiind îmbrăcată cu o blană scumpă, în partea de jos, lucrurile erau de-a dreptul șocante. Alice a îmbrăcat o pereche de pantaloni în carouri, mulați, care acoperau picioarele extrem de slabe ale acesteia. Probabil noul look al lui Alice este o dorință de-a ei de a se încadra în anumite standarde de frumusețe. Dar, câteodată acest lucru îi poate șoca pe cei din jur.

Alice Constantinică a divorțat de Codrin Ștefănescu

În urmă cu patru ani, una dintre cele mai importante figuri ale scenei politice, liderul PSD Codrin Ștefănescu, făcea un anunț care a pus pe jar presa din România. Acesta s-a despărțit de Alice Constantincă, femeia cu care a trăit de câțiva ani și care i-a dăruit un fiu, pe Răducu. „Ne-am despărțit!Cred că amândoi am luat decizia corectă! Mulțumesc prietenilor care ne-au fost alături. Acesta a fost anunțul pe care am dorit să-l fac!”, a fost anunțul făcut de Codrin Ștefănescu.

Alice avea doar 22 de ani când s-a îndrăgostit de politician, dar se pare că dragostea nu a durat mult. Cei doi s-au despărțit la puțin timp după ce Alice l-a adus pe lume pe Răducu. Cu câteva ore înainte ca politicianul să anunțe divorțul, Alice a postat o fotografie în care apare îndurerată, dar și un text în limba engleză.”When life gives you lemons, freeze them and throw them back as hard as possible” — când viața îți dă lămâi, îngheață-le și aruncă-le înapoi cât mai tare posibil”. Evident, „lămâi”, cu sensul de momente „acre”, neplăcute.

Cu toate că nu i-a fost ușor, tânăra mamă s-a rupt definitiv de relația cu Codrin Ștefănescu și și-a refăcut viața alături de un tânăr din Dorobanți. Cătălin Plapcianu, a fost cândva iubitul Ramonei Gabor, înainte ca aceasta să plece în Dubai. Despre Codrin Ștefănescu se știe că duce o viață luxoasă și romantică, având o vilă minunată în cartierul Cotroceni, fiind negustor de artă și antichități și colecționar de carte rară și manuscrise vechi. De-a lungul anilor, acesta a avut multe relații, unele chiar celebre. Politicianul are o fată cu o fostă manechină și un băiat cu avocata Alice Constantinică, botezat de Adrian și Dana Năstase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: