Redactia.ro
Home » Știri » Liviu Dragnea în stare gravă după gratii. Codrin Ștefănescu : “Îi este încălcat dreptul la sănătate”

Liviu Dragnea în stare gravă după gratii. Codrin Ștefănescu : “Îi este încălcat dreptul la sănătate”

liviu-dragnea-bolnav

Liviu Dragnea se află închis de câțiva ani. Luni, 07 septembrie Codrin Ștefănescu face acuzații grave despre modul în care este tatat fostul politician în închisoare. Fostul secretar general adjunct al PSD i-a făcut recent o vizită lui Dragnea în urma căreia a postat un mesaj agresiv pe pagina sa de facebook.

Starea de sănătate a lui Dragnea este precară

După ce și-a vizitat fostul coleg de partid, Ștefănescu a simțit nevoia să împărtășească cu pretenii de pe facebook experința prin care trece Liviu Dragnea. El susține că fostul lider PSD are dureri mari de coloană și nu este lăsat să se opereze din cauza ultimei intervenții din presă.

„Trebuie sā se opereze la coloanā, are dureri imense și asteaptā sā i se permitā asta! E un om puternic, nu plânge, nu urlā! Dar ceea ce i se intâmplā este inadmisibil! Sistemul este înfricoșat de el, știm asta! Dar unui patriot nu trebuie sā i se încalce toate drepturile, doar pentru cā PSD și opinia publicā tac complice! Sunt mulți oameni curajoși care vor lua poziție in sensul acesta! Eu sunt unul! Am vrut sā vā informez ca sā știți situația realā! Sunt sigur cā avocații sāi vor prezenta situația asta intr-o conferintā de presā in zilele urmātoare. Fiți alāturi de el! Are nevoie, deși nu o cere!”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Ce a mai scris Codrin Ștefănescu pe pagina de facebook: “Chiar și dreptul sāu la sānātate este refuzat, amânat, tergiversat”

„Anunț pentru membrii, simpatizanții și sustinātorii PSD! Astāzi am fost in vizitā la Liviu Dragnea! Liderul nostru uitat de Ciolacu și echipa sa de academisti SRI, provizoriu aflați la conducerea partidului. Pe care și l-ar dori putrezit in închisoare și niciodatā liber. Liviu mi-a spus cā este pedepsit dupā interviul dat in presā! Singurul caz dupā Revoluția din Decembrie 89! I-au interzis dreptul la muncā, îl țin forțat in camerā, i-au interzis dreptul la pachete, vizite și interviuri in media! Deși sunt cereri imense in acest sens! Chiar și dreptul sāu la sānātate este refuzat, amânat, tergiversat”, a scris acesta.

Liviu Dragnea a acordat la începutul lunii iulie un interviu unui post tv, realizat de fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu. Fostul lider al PSD a acuzat mai mulţi membri social-democrați că au trădat lupta împotriva „statului paralel”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: