Redactia.ro
Home » Monden » Alice Peneacă, apariție uimitoare în Capitală. La brațul cărui bărbat s-a afișat

Alice Peneacă, apariție uimitoare în Capitală. La brațul cărui bărbat s-a afișat

GALERIE FOTO (3)

Alice Peneacă, una dintre  cele mai râvnite femei din showbiz, pare mai fericită ca niciodată. Celebrul model a fost surprinsă la brațul bărbatului misterios care o făcea fericită și la începutul lunii octombrie.

 

Apariție uluitoare în Capitală

Alice Peneacă pare să fi trecut peste episodul divorțului din 2018, de Bobby Păunescu. Celebrul model a apărut la începutul unii octombrie la brațul altui bărbat, care, aparent, o face fericită și acum.

În octombrie, în plină pandemie de coronavirus, modelul a decis să se întoarcă în țară pentru a petrece timp cu familia. Însă, acest pare să nu fie singurul motiv. Modelul a apărut în Capitală la brațul unui alt bărbat. Și de data asta, bărbatul a făcut-o pe tânără să râdă cu gura până la urechi.

Alice Peneacă și bărbatul misterios au fost surprinși, recent, la o terasă din București. Ba mai mult, era chiar relaxată și plină de viață în compania bărbatului. Paparazii au surprins-o pe frumoasa șatenă râzând cu poftă, în timp ce se afla la masă cu misteriosul bărbat.

Fotomodelul a vorbit, în urmă cu ceva timp, și despre situația actuală. Alice Peneacă a recunoscut că situația actuală din Europa i-a făcut o gaură serioasă în buzunar. În această perioadă, fotomodelul a primit contracte importante pe care a trebuit să le refuze, însă, din cauza restricțiilor de călătorie impuse de pandemia de coronavirus.

,,Am pierdut foarte multe opțiuni pentru că nu am putut călători. De obicei, majoritatea, nu toate, dar majoritatea opțiunilor vin de pe o zi pe alta, last minute. Și atunci, fiind foarte multe restricții, pentru că trebuie să te testezi, să aștepți rezultatul, să călătorești, să stai și în carantină, e foarte complicat”, a declarat fotomodelul în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

 

Alice Peneacă, despre divorțul de Bobby Păunescu

Alice Peneacă și Bobby Păunescu s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, nunta lor fiind una de vis. Însă, cei doiau ales să meargă pe drumuri separate în urmă cu doi ani. Bobby și-a refăcut viața alături de altă femeie, în timp ce Alice Peneacă s-a focusat pe carieră.

În 2015, Alice Peneacă era una dintre cele mai bine plăite fotomodele din România. Frumoasa șatenă a fost chiar și pe coperta Guess pentru colecția de lenjerie intimă din toamna anului 2015. Deși avea o viață de vis alături de celebrul regizor, cei doi au decis să se despartă în anul 2018.

Alice a vorbit și despre motivele divorțului și de ce fiecare a vrut să urmeze altă cale.

Suntem separați de mai bine de un an și jumătate, însă pe data de 10 decembrie a avut loc divorțul. Am divorțat la tribunal, a fost și el de acord cu divorțul. Nu am niciun regret, este o experiență din care am învățat foarte multe lucruri și sper ca pe viitor să iau decizii mai bune! Nu există prietenie, însă există respect, din partea mea. Am ajuns împreună la concluzia că divorțul este singura soluție, însă am ales să depun actele, întrucât vreau să merg mai departe cu viața mea. În urma divorțului am rămas cu o experiență de viață. Eu sunt ok pentru că muncesc și am grijă de mine. Pe de-o parte nepotrivire de caracter, pe de altă parte am realizat că dragostea de sine este mult mai importantă! ”, a declarat Alice Peneacă, în urmă cu ceva timp, potrivit playtech.ro.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: