Redactia.ro
Home » Știri » Alimentele pe care nu ar trebui să le consumi vreodată la cină. Sunt pline de calorii și îngrasă garantat

Alimentele pe care nu ar trebui să le consumi vreodată la cină. Sunt pline de calorii și îngrasă garantat

dieta

Dacă îți dorești să ai un stil de viață sănătos, să previi anumite boli și să slăbești, este important să eviți consumul unor alimente la cină care ar putea să îți afecteze negativ metabolismul și să crească rezistența la insulină. Acest lucru a fost confirmat de către un dietetician. Iată ce alimente ar trebui să eviți la cină dacă visezi la un trup tras prin inel și la o sănătate de fier.

Cele două alimente pe care nu ar trebui să le consumi niciodată la cină

Pentru a-ți menține un stil de viață sănătos și pentru a preveni anumite boli, este important să acorzi atenție alimentelor consumate la cină. Potrivit dieteticianului Andrea Maxim este recomandat să alegi alimente cu puține calorii și să eviți consumarea acelor produse care încetinesc metabolismul și cresc rezistența la insulină. În plus, există două preparate care trebuie evitate cu orice preț dacă vrei să ai o siluetă  de invidiat. În plus, este foarte important ca masa de seară să fie consumată cu cel puțin trei ore înainte de a merge la culcare.

Conform publicației „She Finds”, specialistul afirmă că două dintre cele mai neadecvate alimente pentru cină sunt pastele din grâu și puiul prăjit. Pastele conține carbohidrați rafinați și alte componente inflamatorii, care cresc rezistența la insulină, încetinesc metabolismul și pot duce la acumularea de grăsime, făcând procesul de slăbire mai dificil. De asemenea, puiul prăjit este bogat în grăsimi nesănătoase, care pot crește nivelul colesterolului și pot fi dăunătoare pentru sănătatea inimii.

Pastele și puiul prăjit, complet interzise dacă îți dorești o siluetă de vis

Dacă vrei să alegi o variantă mai sănătoasă decât pastele din grâu pentru masa de seară, poți opta pentru pastele din năut. Acestea sunt bogate în fibre și proteine și nu conțin gluten și nici prea mulți carbohidrați. În cazul în care nu ai alte opțiuni, poți consuma pastele din grâu, dar este important să nu depășești o cantitate de o cană de paste fierte la masă, conform recomandării specialistului.

Potrivit dieteticianului, puiul prăjit reprezintă o altă variantă nesănătoasă pentru masa de seară, deoarece încetinește metabolismul și crește rezistența la insulină. Atunci când puiul este prăjit în ulei, absoarbe cantitatea mare de ulei, iar căldura generează compuși dăunători, care pot fi asociați cu bolile de inimă. Mai ales variantele de pui prăjit de tip fast-food, acoperite cu făină și pesmet, sunt cele mai dăunătoare pentru sănătate. În locul lor, se recomandă opțiuni sănătoase cum ar fi carnea preparată la friteuza cu aer, la cuptor sau la grill.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: