Redactia.ro
Home » Monden » Alin, copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a luat Bac-ul: ”E o notă bunicică”

Alin, copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a luat Bac-ul: ”E o notă bunicică”

Copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, Alin Gabriel Mateise află printre elevii care au scăpat de emoțiile examenului de maturitate. Tânărul a luat bacalaureatul și a declarat că speră că l-a făcut mândru de el pe mentorul său.

Examenul de final de liceu i-a provocat emoții lui Alin. Tânăra speranță a muzicii populare a reușit să treacă cu bine peste examene, să obțină o notă onorabilă, iar acum își poate continua planurile legate de muzică și de viitorul lui în domeniu, spune fanatik.ro.

”A fost destul de simplu la Bacalaureat. Normal că l-am luat. Nu am spus nimănui nota pe care am luat-o, nu o voi spune niciodată. Media este sub 9”, a dezvăluit Alin Gabriel Matei sursei citate anterior.

Alin a mai spus și că nu a avut prea mult timp la dispoziție să se pregătească așa cum ar fi vrut pentru examenele de la Bacalaureat.

”Dar totuși sper să fie (Petrică Mîțu Stoian, n. red.) mândru de mine. Am avut și cântări, am fost la spectacole, nu pot să spun că m-am pregătit enorm de mult. Dar e o notă bunicică, nu mă pot plânge”, a mai dezvăluit tânărul care a împlinit, acum câteva zile, 19 ani.

De altfel, în ziua în care a împlinit 19 ani, Alin, copilul de suflet al marelui cântăreț dispărut, a postat și un masaj primit în anii anteriori de la Petrică Mîțu Stoian. Era prima oară când, de ziua lui, nu vorbea cu cel care i-a fost mentor…

Ce planuri de viitor are Alin, tânărul al cărui mentor a fost regretatul Petrică Mîțu Stoian

Alin Gabriel Matei este decis să își continue drumul în lumea muzicii și să urmeze cursurile Facultății de Muzică pentru a învăța și mai multe decât cele acumulate până acum, la liceu și din sfaturile primite de la regretatul Petrică Mîțu Stoian.

”Urmează Facultatea de Muzică. Acolo se intră pe bază de dosar și de aptitudini. Nu am deloc emoții. Sunt sigur că voi fi admis la canto, acolo unde îmi doresc”, a declarat copilul.

Cât despre Petrică Mîțu Stoian, Alin îi duce lipsa și îi poartă recunoștința.

”El (Petrică Mîțu Stoian, n. red.) a fost singura persoană care m-a ajutat. M-a ajutat enorm. M-a învățat cum se cântă, cum se iese în scenă, tehnică vocală, respirație, cum să vorbesc, ce și când să vorbești. Tot ce am învățat și am reușit să acumulez ca informație am de la el.

Ultima amintire a fost în momentul în care am filmat alături de el pentru Sărbătorile de Iarnă. Adică chiar în joia de dinaintea decesului lui. Vineri, pe la prânz, chiar am vorbit cu dumnealui la telefon. Ajunsese la clinică, se simțea bine și era nerăbdător să facă procedurile.

Apoi, mi-a dat și un mesaj, seara, vineri, cu o zi înainte de nefericitul eveniment. Mi-a zis: `Să fii tare, peste ei! Te pupă, Nenea!`. Atât. A fost ultimul mesaj de la el. Cred că am fost printre ultimele persoane cu care a vorbit, la care s-a gândit”, a mai spus Alin pentru fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: