Redactia.ro
Home » Monden » Alin Oprea, declarație de dragoste pentru iubita lui: ”Ești medicul care mi-a salvat viața”

Alin Oprea, declarație de dragoste pentru iubita lui: ”Ești medicul care mi-a salvat viața”

După despărțirea de soția sa, Larisa, Alin Oprea pare că trăiește o nouă frumoasă poveste de dragoste. Femeia care i-a cucerit inima artistului este Medana, iar de ziua ei, Alin Oprea i-a transmis o urare cum numai în filme vezi.

Alin Oprea, declarație de dragoste de ziua iubitei lui

Alin Oprea pare că a uitat-o complet pe fosta lui soție, Larisa, odată cu divorțul. El pare tot mai fericit alături de noua sa parteneră, Medana. Drept dovadă, de ziua ei de naștere, artistul i-a făcut o declarație de dragoste cum orice femeie și-ar dori, informează Click.ro

”Tu ești «medicul» care mi-a salvat viața când alții m-au îmbolnăvit, «avocatul» care m-a apărat când alții m-au nedreptățit, «scutul» care m-a protejat când alții au vrut să-mi străpungă inima, «stâlpul» care m-a susținut când alții au vrut să mă îngenuncheze și «soarele» care a adus lumină în viața mea când am fost abandonat în întuneric. Acesta este motivul pentru care tu ești singurul om de care am nevoie astăzi, mâine și până la sfârșitul timpului. Mulțumesc pentru iubirea de dincolo de vremuri, pentru atingerea magică, pentru tandrețea angelică și pentru infinitul pe care mi l-ai dăruit. Îți doresc cea mai dulce zi de naștere. La mulți ani, MEDANA!”, a scris solistul de la Talisman pe rețelele de socializare.

EXCLUSIV Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea. Poze de cuplu şi declarații de iubire: «Tu eşti culoarea din viaţa mea» | Click mobile

Aceste cuvinte deprinse parcă din cărțile de dragoste, vin la aproape o lună după ce Medana i-a urat artistului, în ziua când a împlinit 49 de ani, un mesaj la fel de profund. Prin intermediul sursei menționate anterior, Medana i-a transmis bărbatului care îi face zilele fericite că este ”culoarea din viața ei” , ”curcubeul inimii sale”  și ”soarele vieții ei.”

”Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!Tu eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie! (…) Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea”, a spus Medana prin intermediul Click.

Noua iubită a lui Alin Oprea îi face declaraţii de dragoste artistului: „Fără tine exist, dar nu trăiesc“

Medana și Alin Oprea locuiesc cu chirie. De altfel, toată vara au stat mai mult pe litoral, unde cântărețul a trebuit să se echilibreze financiar, deoarece fosta lui soție, Larisa, i-a blocat conturile. Tot pentru sursa anterioară, Alin Oprea a mărturisit că este, în prezent, un bărbat fericit.

”Dumnezeu a ştiut mai bine decât mine ce “magie” îmi pregătise, “basmul” nostru a început să se scrie din luna mai 2019 iar rândurile lui curg în continuare”, a  mai declarat Alin Oprea pentru Click.

De ce s-a despărțit Alin Oprea de soția sa, Larisa

Alin Oprea și soția sa, Larisa, au pus capăt unei căsnicii de 22 de ani, în acest an. Motivul ar fi fost infidelitatea soției artistului, nu cu un singur bărbat ci…cu mai mulți

”Soţia mea îşi găsea consolarea în braţele altor bărbaţi. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieşită din comun, reuşind să suport un temperament coleric, un caracter dominator şi agresiv, acceptând până şi răutatea, minciuna şi manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităţilor ei”, a spus Alin Oprea șocat, pentru Click.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: