Redactia.ro
Home » Monden » Alin Oprea și iubita sa s-au mutat pe litoral. Care este motivul și ce se aude despre divorțul de soție

Alin Oprea și iubita sa s-au mutat pe litoral. Care este motivul și ce se aude despre divorțul de soție

Alin Oprea a uitat de divorț. Cântărețul pare să se bucure din plin de viață, mai ales că acum este îndrăgostit lulea de Medana. Cei doi amorezi s-au mutat pe litoralul Mării Negre în această vară. Motivul l-a dezvăluit chiar Alin Oprea.

Alin Oprea și Medana, vară de vis la malul mării

Alin Oprea și-a lăsat stresul legat de divorț în Capitală și a plecat alături de iubită pe litoralul românesc. Motivul pentru care cei doi își vor petrece vara departe de Capitală sunt evenimentele și concertele la care trebuie să participe Alin Oprea. Acesta nu se poate despărții de iubita sa așa că a luat-o să-i fie alături în lunile de vară.

Deoarece activitatea de organizare evenimente/concerte a început doar teoretic, neavând un cadru legal clar şi norme precise, ne-am focalizat toată atenţia pe evenimentele organizate pe litoral. Şi vom avea foarte multe. În Mamaia voi cânta, iar lista continuă cu Costineşti, Neptun, Jupiter, mai multe hoteluri şi terase din Cap Aurora, Venus şi Saturn„, a precizat Alin Oprea.

Cei doi amorezi publică zilnic poze împreună în care sunt tandri și se privesc ca doi tineri îndrăgostiți pentru prima oară. Medana i-a făcut și o declarație de dragoste pe rețelele sociale. „Te privesc, te respir, înfloresc, te iubesc! Tu ești marea mea!„, a scris Medana în dreptul unei fotografii cu ei doi.

Ce spune Alin Oprea despre divorț

Alin Oprea se află în plin proces de divorț cu Larisa, femeia care i-a dăruit doi copii și i-a fost alături la bine și la rău. După 23 de ani de căsnicie cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, iar Alin Oprea a ajuns în barțele brunetei Medana. Alin Oprea a spus că procesul de divorț este în așteptare deoarece acum este vacanță judecătorească.

Am plecat la mare, unde am început evenimentele. În plan personal merge totul super în relaţia cu iubita mea, Medana, iar de partea cealaltă (n.r. legat de divorț) sunt procesele, însă acum e vacanţă judecătorească şi ne mai vedem la toamnă.„, a declarat Alin Oprea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: