Redactia.ro
Home » Știri » EXCLUSIV | Alin Simoiu a făcut dezvăluirile așteptate de toată lumea. Ce relație are, de fapt, cu Bianca Giurca de la Insula Iubirii

EXCLUSIV | Alin Simoiu a făcut dezvăluirile așteptate de toată lumea. Ce relație are, de fapt, cu Bianca Giurca de la Insula Iubirii

Alin Simoiu a făcut primele declarații cu privire la relația pe care o are, de fapt, cu Bianca, fosta concurentă de la Insula Iubirii. Bărbatul i-a fost alături în toată perioada petrecută în Thailanda, momente în care Marius petrecea alături de ispita Oana.

Întorși în România, cei doi au început să atragă atenția cu imaginile în care apar împreună, însă niciunul nu a avut curajul să recunoască faptul că au o relație. Alin este cel care a spart gheața și a spus adevărul.

Alin Simoiu, adevărul despre relația cu Bianca Giurca

Din clipa în care a început difuzarea imaginilor de la Insula Iubirii au existat mai multe întrebări cu privire la posibila relație pe care Alin ar fi avut-o cu Bianca. Chiar dacă s-au ferit mult timp să vorbească despre acest lucru, ispita masculină a spart gheața și a explicat că în acest moment este un bărbat singur. Ba mai mult decât atât, Alin ar fi ales să îi fie alături Biancăi doar până ajunge să se pună pe picioare.

”În acest moment nu sunt într-o relație. Cu Bianca am ținut legătura doar cu scopul de a o sprijini, pentru a trece ea peste acea perioadă”, ne-a mai transmis Alin.

Rolul de ispită pe care Alin Simioiu și l-a asumat în cadrul emisiunii nu a fost deloc unul ușor, după cum ne dezvăluie. Tânărul carismatic afirmă că această responsabilitate implică multe provocări, iar el a fost conștient de importanța menținerii unei imagini autentice și respectuoase. Alin a dat dovadă de naturalețe și umanitate în relația sa cu ceilalți concurenți, iar acest lucru a fost evident pentru telespectatori.

Ce spune Bianca despre o posibilă relație cu Alin Simoiu

Bianca Giurca a devenit din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare și pe contul său de TikTok, acolo unde face diferite live-uri aproape zilnic. Fanii i-au adresat o mulțime de întrebări cu privire la evenimentele care au avut loc în viața sa, tocmai de aceea a ales să împărtășească cu ei realul motiv pentru care nu a dat o șansă relației dintre ea și Alin.

„Eu după ce am venit de la Insula Iubirii am intrat într-o obsesie incredibil de mare pentru Marius. Am făcut și am încercat orice doar să ne împăcăm și să fim bine. M-am focusat pe el. N-am putut să mă gândesc la altceva și atunci a trecut mult prea mult timp ca eu și Alin să putem fi împreună”, a declarat Bianca într-un live pe TikTok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: