Redactia.ro
Home » Știri » Alina a reușit o raritate la un spital din Italia. Cum și-a adus pe lume gemenele. Nici medicii nu se așteptau: ”La început nu am crezut…”

Alina a reușit o raritate la un spital din Italia. Cum și-a adus pe lume gemenele. Nici medicii nu se așteptau: ”La început nu am crezut…”

O româncă, în vârstă de 33 de ani, a apărut în presa din Italia, reușind o raritate la spitalul unde a născut. Femeia a adus pe lume două fetițe gemene, la spitalul din Vizzolo Predabissi, regiunea Lombardia din Italia. Româncă le-a născut natural pe cele două micuțe, fiind un eveniment care nu a mai avut loc de trei ani la spitalul respectiv.

Două gemene speciale, născute natural de o mama româncă

Românca a adus pe lume două fetițe minunate, una pe nume Ginevra, care cântărește 2,69 kilograme și Gabriela, de 2,77 kilograme. Au văzut lumina zilei marți, prima la 18.14, iar a doua 19 minute mai târziu. Alina și Gabriel, părinții celor două micuțe, sunt în culmea fericirii de când acestea au venit pe lume. Fetițele sunt o raritate pentru întreg personalul de medici, asistente și obstetricieni de la spitalul Vizzolo Predabissi care le-au ajutat să vină pe lume.

Deși la spitalul respective se înregistrează în medie șase sute de nașteri în fiecare an, cele două fetițe sunt o raritate. Asta pentru că nașterile de gemeni nu sunt frecvente. Asta pentru că, explică medicul, particularitatea Gabrielei și Ginevrei constă în felul în care micuțele au văzut lumina: cu un travaliu care a durat trei ore și un procedeu total natural. Ultimul eveniment similar datează de acum trei ani.

De multe ori unul dintre cei doi copii se află într-o poziție atipică și de aceea este indicat, pentru a nu pune în pericol sănătatea gemenilor și a mamei, să se nască cu cezariană”, au spus medicii, notează stiridiaspora. Pentru cele două fetițe nu a fost nevoie de cezariană. „Au fost fiecare în punga sa amniotică, aranjate corect”. Totul a decurs normal, fără probleme. Alina are 33 de ani și este casnică. Soțul ei, Gabriel este zidar. Cei doi locuiesc în San Giuliano și sunt împreună de 10 ani. Aceștia mai au o fiică în vârstă de 9 ani, născută în aceeași secție.

Alina și Gabriel, în culmea fericirii

Alina și soțul ei sunt mai fericiți ca niciodată, mărturisind că sarcina cu gemeni a fost o surpriză minunată. „Ne-am gândit o vreme la asta. După mult timp am vrut să-i dăm un frățior Adelinei și au sosit doi. A fost o surpriză minunată. La început nu am crezut, am reluat verificările pentru că am crezut că este o greșeală. În schimb, totul a fost adevărat: le-am așteptat și vineri eram pregătiți, ne-am gândit că se vor naște cu cezariană. Apoi s-au instalat singure și totul s-a petrecut natural. Trebuie să le mulțumesc foarte mult medicilor. Acasă este surioara lor care, din cauza regulilor de protecție împotriva Covid, nu a putut să le întâlnescă momentan și abia așteaptă să îmbrățișeze aceste două păpuși”, a spus mama, notează sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini