Redactia.ro
Home » Știri » Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, implorată să oprească războiul din Ucraina. Cum a reacționat fosta gimnastă

Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, implorată să oprească războiul din Ucraina. Cum a reacționat fosta gimnastă

GALERIE FOTO (3) Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, implorată să oprească războiul din Ucraina

Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, implorată să oprească războiul din Ucraina. Iubita lui Vladimir Putin s-ar afla în Elveția, alături de copiii pe care i-ar avea cu președintele rus. Apropiații tinerei o imploră să meargă la Moscova și să-l convingă pe liderul de la Kremlin să pună capăt războiului din Ucraina.

Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, implorată să oprească războiul din Ucraina. Cum a reacționat fosta gimnastă

Amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva este rugată de apropiații săi să vorbească cu liderul de la Kremlin și să în convingă să oprească războiul din Ucraina. Iubita lui Putin s-ar afla în Elveția și riscă expulzarea din Elveția. Alina s-ar afla, alături de cei patru copii, pe care îi are cu președintele rus. Prietenele fostei gimnaste o imploră să plece la Moscova pentru a-l convinge pe liderul de la Kremlin să renunțe la invazie, potrivit New York Post. ”Putin e înconjurat de cercuri şi cercuri de Securitate, Alina spune că nu ştie dacă poate ajunge la el – şi chiar dacă o face – nu ştie dacă va mai putea ieşi afară pentru a fi cu copiii ei”, a mai spus sursa mai sus citată.

Copiii celor doi ar fi născuți în Elveția și au toți pașapoarte elvețiene, ca și mama lor, sub alte nume. Kabaeva ar fi fost ascunsă, într-o vilă de lux, proprietatea unui loial al lui Putin. Guvernul elvețian nu are informații solide despre prezența ei în Elveția. Alina călătorește cu avioane private și nu riscă să călătorească sub propriul nume. Peste 50.000 de oameni au făcut o petiție prin care cer ca ea și copiii să fie expulzați din Elveția din cauza războiului pe care Putin l-a produs în Ucraina.

Cu cine s-a iubit Alina Kabaeva

Înainte de a fi iubita lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva a fost logodită. Recent, s-a aflat cu cine a avut o relație, înainte de a deveni Prima Doamnă a Rusiei sau Prima Doamnă Secretar, după cum au poreclit-o cei din presă. De-a lungul anilor, gimnasta a negat că ar avea o relație cu Putin. Viața personală a Alinei a fost mult timp ținută secret. Aceasta a fost logodită în trecut cu un polițist, David Museliani. Cei doi au pus capăt poveștii de iubire în 2005, dar nu se știe care a fost motivul.

În 2007, au început să circule zvonuri conform cărora, ea și președintele Rusiei ar avea o relație. În 2016, Putin și-a finalizat divorțul de Ludmila, soția sa. În aceeași perioadă, rusoaica a fost surprinsă purtând un inel pe degetul inelar, de la mâna stânga. De fiecare dată când a fost întrebată de bijuterie, Alina a evitat să răspundă. Pe de altă parte, Putin a avut un răspuns ferm cu privire la acest subiect. „Întotdeaua am avut un sentiment negativ despre oamenii care își vâra nasul și fanteziile erotice în viața altor oameni”, a spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: