Redactia.ro
Home » Știri » Donald Trump îl amenință pe Vladimir Putin: „Voi fi nevoit să le bombardez”

Donald Trump îl amenință pe Vladimir Putin: „Voi fi nevoit să le bombardez”

GALERIE FOTO (2) Donald Trump îl amenință pe Vladimir Putin

Donald Trump îl amenință pe Vladimir Putin. Deși multe voci au spus că Donald Trump îl susține pe Vladimir Putin în războiul cu Ucraina, fostul avocatul al liderului american a declarat că Trump l-ar fi amenințat pe președintele Rusiei.

Donald Trump îl amenință pe Vladimir Putin: „Voi fi nevoit să le bombardez”

De mai bine de trei săptămâni, Ucraina este bombardată de armata rusă, iar mii de civili ucraineni sunt uciși cu sânge rece. În aceste zile, numele lui Donald Trup a fost legat de cel al lui Vladimir Putin. Acuzațiile din timpul campaniei pentru prezidențiale americane, și presupusele legături ale fostului președinte american cu Rusia, sunt subiecte fierbinți de discuție. Rudy Giullani, fostul avocatul al președintelui Trump susține că fostul lider american l-a amenințat odată pe Vladimir Putin cu o campanie de atentate de bombă la biserici.

Giuliani a apărat descrierea repetată a lui Trump despre intelectul lui Putin. Fostul avocat al lui Donald Trump a făcut aceste remarci pe fondul unei expuneri despre cum războiul din Ucraina nu ar fi avut loc niciodată și despre cum SUA ar fi independente energetic. Prin aceste afirmații, avocatul a reiterat simultan minciuna că alegerile din 2020 au fost furate și părând să sugereze că Joe Biden n-ar fi câștigat de fapt votul popular. „Toate chestiile astea despre cum spune că Putin e deștept – de aceea e un geniu! Bineînțeles că el spune că este inteligent. ‘Hei, Vladimir, ești foarte, foarte deștept’. Apoi va continua și va spune – M-a autorizat să spun asta, altfel nu aș fi spus-o, ca avocat al său.”, a spus Rudy Giuliani despre Trump, conform Independent.

Giulliani a descris o discuție dintre Trump și Putin

Rudy Giulliani a povestit o conversație dintre Trump cu Vladimir Putin în timpul mandatului. Fostul primar al New York-ului a continuat povestea, descriind o discuție dintre cei doi lideri. „Așadar, are o întâlnire cu Putin și îi spune, vorbesc despre Ucraina și el îi spune: „Vladimir, nu ar trebui să ataci Ucraina, pentru că atunci voi… ei bine, niciodată nu mi-au plăcut chestiile alea mari… ce sunt chestiile alea pe care le ai la Moscova?

Acele bule mari, acele bule mari de aur. Nu mi-au plăcut niciodată acele lucruri. Așa că, va trebui să le arunc în aer. Deci, Putin spune: Sunt biserici. Și el a spus: Oh, Vladimir. Nu-mi spune asta despre biserici. Oh, haideți. Biserici? Poți să-l păcălești pe Bush, pe mine nu mă poți păcăli. Bisericile, îți pasă de biserici?’. Așa e el.”, a declarat Rudy Giulliani la Newsmax.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: