Redactia.ro
Home » Monden » Alina Marymar a născut! Prima reacție a lui Tzancă Uraganu, care este în culmea fericirii

Alina Marymar a născut! Prima reacție a lui Tzancă Uraganu, care este în culmea fericirii

Alina Marymar a născut! Prima reacție a lui Tzancă Uraganu

Alina Marymar, iubita manelistului Tzancă Uraganu, a născut! Iată care e prima reacție a acestuia după ce a primit această veste atât de fericită pentru el.

Alina Marymar a născut! Prima reacție a lui Tzancă Uraganu, care este în culmea fericirii

Familia lui Tzancă Uraganu a devenit mai numeroasă. Artistul a devenit din nou tată, i s-a născut cel de-al treilea copil, asta după ce anul trecut Alina Marymar, iubita sa, a trecut prin clipe delicate și a pierdut o sarcină. Solistul de manele povestea pe atunci că dorește să petreacă mai mult timp alături de ea și să poziționeze munca pe locul doi.

„Vara asta trebuie să terminăm cu cântările. Începând de anul viitor vom avea timp și de noi. Voi înjumătăți cântările față de anul acesta. Vreau mai sărac, dar mai fericit”, povestea Tzancă Uraganu în cursul anului 2022.

Iată că visul de a deveni tătic alături de Marymar i s-a îndeplinit. Alina Marymar a adus pe lume o fetiță. Iubita lui Tzancă Uraganu a născut un copilaș perfect sănătos. Alina Marymar a făcut o postare pe rețelele personale de socializare și a spus spus că este a doua zi alături de puiul ei.

Tzancă a avut o primă reacție după ce a venit din nou tată. Pe scurt, manelistul l-a invocat pe Dumnezeu și a vorbit, evident, despre un copil ca despre o minune.

„Este un vis împlinit, o realizare a noastră pe care ne-am dorit-o din toată inima și Dumnezeu ne-a arătat cât ne iubește!”, a declarat cântărețul de manele, potrivit Spynews.ro.

Tzancă Uraganu și partenera lui și-au dorit atât de mult un copil încât au mers să se roage chiar și la moaștele Preacuvioasei Parascheva. Este știut faptul că Sfânta Parascheva este ocrotitoarea femeilor și a copiilor. În tradițiile populare se spune că femeile care-și doresc copii și nu pot rămâne însărcinate, trebuie să se roage la această sfântă pentru fertilitate. Cântărețul mai are doi copii alături de fosta sa parteneră de viață, Lambada. În prezent, aceasta locuiește într-un apartament din Ștefănești în care însuși Tzancă Uraganu a ajutat-o să se mute.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: