Redactia.ro
Home » Monden » Alina Pușcaș, mesaj în lacrimi pentru fani: „Nu plâng, e reacția agresivă”. Vedeta TV ajunge pe mâna medicilor

Alina Pușcaș, mesaj în lacrimi pentru fani: „Nu plâng, e reacția agresivă”. Vedeta TV ajunge pe mâna medicilor

Alina Pușcaș a pățit-o rău! Prezentatoarea “Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a ajuns de urgență la doctor, după o experiență cutremurătoare, în urma căreia a rămas la un moment dat și fără aer!

Pe Alina Pușcaș o știm o fire pozitivă și plină de energie, însă episodul prin care a trecut de curând a lăsat-o fără aer, la propriu, fiind nevoită să consulte de urgență un medic.

Alina Pușcaș, mesaj în lacrimi pentru fani

Deși nu vrea să transforme într-o dramă toată povestea, vedeta TV le-a mărturisit prin ce a trecut, însă fanii au fost șocați când au văzut-o cu ochii în lacrimi.

Vedeta i-a liniștit pe toți, mărturisind că nu plânge, ci este o reacție agresivă a unei alergii. Vizita la doctor nu trebuie să întârzie, având în vedere că a trecut și printr-un atac de panică din cauza afecțiunii.

„Sunt într-o situație destul de nasoală cu alergiile. Nu plâng. Așa este reacția, destul de agresivă. În concluzie, merg chiar acum la alergolog pentru că s-a agravat mult în ultima perioadă”, le-a spus cu lacrimi în ochi Alina Pușcaș urmăritorilor de pe Instagram.

Alina Pușcaș, atac de panică din cauza unei alergii severe

Prezentatoarea “Te cunosc de undeva” a povestit că trebuie să consulte un medic alergolog pentru a vedea ce tratament trebuie să urmeze pentru a evita pe viitor episoadele alergice care pot deveni atât de severe.

„M-am ales cu aceste reacții alergice prin 2018, 2019, dar au debutat cu strănuturi, ceva destul de banal. Până în momentul de față au tot crescut în intensitate. Aseară am trăit cam cea mai gravă formă a alergiei de până acum.

În timp ce veneam în mașină cu copiii de la grădiniță mi s-a blocat respirația, am făcut tahicardie instant, mi s-au umflat tâmplele, nasul, nu mai vedeam bine în fața ochilor. Astfel, am avut parte și de primul meu atac de panică”, a explicat vedeta Antena 1 urmăritorilor ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: