Redactia.ro
Home » Monden » Alina Pușcaș, nuntă în costum de baie și ciocate. Marele eveniment a fost amânat timp de patru ani

Alina Pușcaș, nuntă în costum de baie și ciocate. Marele eveniment a fost amânat timp de patru ani

Alina Pușcaș, nuntă în costum de baie și ciocate. Marele eveniment a fost amânat timp de patru ani

Alina Pușcaș, nuntă în costum de baie și ciocate. Marele eveniment a fost amânat timp de patru ani

Alina Pușcaș, nuntă în costum de baie și ciocate

După aproape nouă ani de relație și o cununie civilă în 2019, Alina Pușcaș și partenerul ei se pregătesc să-și oficializeze legătura printr-o nuntă religioasă deosebită, programată pentru data de 20 noiembrie 2024. Această nouă dată aleasă pentru eveniment marchează, de asemenea, împlinirea a zece ani de când cei doi formează un cuplu. Cu toate că nunta a fost amânată timp de patru ani, vedeta a dezvăluit că evenimentul va avea o tematică neobișnuită și nonconformistă, cu o ținută inedită: costum de baie și ciocate, în locul unei rochii de mireasă clasice cu trenă.

Marele eveniment a fost amânat timp de patru ani

În 2019, Alina Pușcaș și partenerul său au decis să oficializeze relația lor prin cununia civilă, un pas important în parcursul lor împreună. Cu toate acestea, nunta religioasă pe care și-au dorit-o în insula grecească Mykonos pentru anul 2020 a fost nevoită să fie amânată din cauza pandemiei de COVID-19.

Pandemia a adus cu ea numeroase restricții și măsuri de siguranță care au făcut imposibilă desfășurarea unei nunți tradiționale. Alina Pușcaș a explicat de ce au fost nevoiți să amâne evenimentul:

„Noi am vrut să facem nunta în 2019. Am făcut atunci cununia civilă și în 2020, era deja programat totul să facem nuntă în Grecia, în Mykonos, însă a venit pandemia. Și s-a închis. Nu am avut voie. Ne-au spus foarte clar că putem să facem petrecere, dar nu se dansează, se stă la masă, nu ai voie să fii mai mult de 50 de persoane și după ce am zis că de ce o fac acolo. Mykonos pentru noi e o insulă specială și de asta am ales să facem acolo și atunci am renunțat, pentru că nu aveam cum să facem genul acesta de petrecere”, a spus Alina Pușcaș, la Antena Stars.

Cu toate acestea, Alina Pușcaș și partenerul său nu s-au lăsat descurajați de obstacolele apărute pe parcurs și au hotărât să amâne nunta pentru a putea sărbători într-un mod special zece ani de relație. Cei doi au ales o tematică neconvențională pentru eveniment, planificând să se căsătorească în costum de baie și ciocate, într-un cadru relaxat și nonconformist. Această alegere îi reflectă personalitatea și dorința de a face o nuntă unică, care să fie o expresie autentică a iubirii lor.

 

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: