Redactia.ro
Home » Știri » Alina Pușcas și Mihai Stoenescu, secretul relației lor de lungă durată: „Avem nevoie de timpul nostru pentru nebunii”

Alina Pușcas și Mihai Stoenescu, secretul relației lor de lungă durată: „Avem nevoie de timpul nostru pentru nebunii”

Alina Pușcas și Mihai Stoenescu, secretul relației lor de lungă durată. „Avem nevoie de timpul nostru pentru nebunii”

Alina Pușcas și Mihai Stoenescu au spus este „secretul” relației lor de lungă durată. Totodată, când au împlinit doi ani de căsătorie, prezentatoarea TV a vrut să marcheze acest moment și a transmis un mesaj încarcat de emoție în mediul online. Iată ce a scris, spre bucuria fanilor.

Ce a transmis Alina Pușcaș când ea și Mihai Stoenescu au împlinit doi ani de căsnicie

Alina Pușcaș și partenerul ei de viață, stomatologul Mihai Stoenescu, s-au căsătorit civil în 2019, cu puțin timp înainte de pandemia de COVID-19, după cinci ani de relație. Au împreună trei copii, pe care îi iubesc până la cer și înapoi. Cu ocazia celor doi ani de căsnicie, prezentatoarea TV a transmis un mesaj la acel moment.

„Noi am abordat varianta inversă tradiției… Primii 5 ani am fost ocupați să facem cei 3 copii 😁😁😁 și după aceea ne-am hotărât să facem și pasul. 😇🥂🍾🤘🍀 Doamne ajută să ne țină tot așa Dragostea – Nebuni, Pasionali, Răi, Buni, Supărați, Fericiți, Geloși, Rockeri, Părinți Nonconformiști și Iubitori… cu tot ceea ce ar trebui să simțim într-o relație completă!”, a scris Alina Pușcaș pe contul ei de Instagram.

Alina Pușcas și Mihai Stoenescu, secretul relației lor de lungă durată

Care este secretul lor? E întrebarea de pe buzele tuturor curioșilor. Se pare că escapadele în doi ar contribui foarte mult la starea lor de bine. Alina Pușcaș a mărturisit că ea și soțul ei obișnuiesc să meargă singuri în diferite drumeții, fie în timpul săptămânii, fie în weekend.

„Facem destul de des astfel de escapade. De câteva ori pe an ne luăm o cameră la hotel, în timpul săptămânii, nu neapărat în weekend, și dispărem pur și simplu. Bine, anunțăm bona și o bunică și vin să stea cu copiii, ca să ne permitem această evadare”, a declarat Alina Pușcaș pentru Libertatea.

Așadar, părinții trebuie să nu uite să își mai dedice timpul și pentru ei. Într-o postare recentă pe Instagram, Alina Pușcaș a mai spus așa: „Noi, părinții, avem nevoie de timpul nostru pentru nebunii, relaxare, iubire ceva mai departe de responsabilități, să ne reîncărcam mereu bateriile! Părinți Fericiți = Copii Fericiți! 💞💟❤️‍🔥”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: