Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu a reușit să risipească zvonurile despre divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a reușit să risipească zvonurile despre divorțul de Alexandru Ciucu

GALERIE FOTO (2)

Ultimii doi ani au fost marcați de numeroase despărțiri și divorțuri în mediul public din țara noastră, iar Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost și ei vizați de zvonurile în acest sens. Au negat că familia lor s-a destrămat, însă căsnicia lor a continuat să fie privită cu reținere de public. Acum, actrița a reușit să clarifice această situație, oferind tuturor dovada că încă este împreună cu soțul său.

Alina Sorescu a reușit să risipească zvonurile despre divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu formează una dintre cele mai frumoase familii din spațiul public românesc, fiind două figuri foarte îndrăgite de public. Cei doi și-au unit destinele în anul 2010, iar câțiva ani mai târziu au devenit părinții a două fetițe adorabile, Elena Carolina și Ana Raisa.

Cu toate că se bucură de celebritate, Alina și Alexandru au preferat mereu să fie modești atunci când a venit vorba de viața lor privată. Bucuriile și tristețile lor din familie s-au petrecut departe de camerele de luat vederi, motiv pentru care de-a lungul timpului au existat și numeroase zvonuri despre mariajul lor.

S-a crezut că au divorțat, această presupoziție fiind argumentată și de faptul că actrița a șters fotografiile pe care le avea alături de partenerul său din mediul online. Cu toate că a declarat în repetate rânduri că ea și Alexandru Ciucu formează încă un cuplu, zvonurile despre despărțire au continuat să apară.

Recent, Alina Sorescu a făcut un anunț în mediul online, ocazie cu care urmăritorii săi au observat și un detaliu foarte important. Mai exact, actrița încă poartă cu mândrie verigheta, dovadă clară a faptului că nu a divorțat.

Alexandru Ciucu a fost acuzat că i-a fost infidel soției sale

Un alt moment în care s-a crezut că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu întâmpină neînțelegeri în mariajul lor a fost cel în care creatorul de modă a fost surprins la brațul altei femei. S-a presupus imediat că i-a fost infidel soției sale, cu toate că el a oferit explicații în acest sens.

Presupusa sa iubită ar fi fost, în realitate, o prietenă de familie, iar situația o neînțelegere care a generat o situație foarte neplăcută. Cu această ocazie a clarificat și faptul că nu va divorța de Alina, chiar dacă zvonurile nu au încetat să apară încă de atunci.

„Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”, a declarat Alexandru Ciucu pentru impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: