Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu, devastată de procesul de custodie. Ce se întâmplă cu fetițele în acest timp: „Haos, e foarte greu”

Alina Sorescu, devastată de procesul de custodie. Ce se întâmplă cu fetițele în acest timp: „Haos, e foarte greu”

Alina Sorescu, devastată de procesul de custodie. Ce se întâmplă cu fetițele în acest timp: "Haos, e foarte greu"

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns la final de drum și de mai bine de un an se luptă pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Procesul este unul lung și anevoios, iar artista deja simte că a obosit. Se îngrijorează pentru cele mici și speră că lucrurile se vor așeza cât mai repede.

Ce se întâmplă cu fetițele Alinei Sorescu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au format un cuplu timp de 12 ani, dar anul trecut au decis să meargă pe drumuri diferite. Au ajuns la capătul puterilor și, chiar dacă artista spunea că a încercat să își salveze mariajul, a ajuns la concluzia că cel mai bine le este dacă au vieți separate.

În acest moment se luptă pentur custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Chiar dacă s-a zvonit că celebra cântăreață ar avea custodie exclusivă, se pare că cele mici se împart egal între mamă și tată. Este îngrijorată că cele mici vor fi destabilizate emoționat, pentru că nu pot avea o rutină, un program clar, având în vedere că într-o parte au anumite reguli și în cealaltă cu totul altele.

„Este clar că această decizie aduce haos în viața a două fetițe de 9 și de 6 ani. Vorbim despre decizia ca ele să petreacă o săptămână într-o parte, o săptămână în alta. Nu vorbim de custodie exclusivă, cum se tot vorbește. Este vorba despre custodie comună, cu domiciliul la mamă și de acest program de vizită bulversant, de fapt.

Cei mici, la aceste vârste, și fetițe fiind, au nevoie de continuitate și stabilitate emoțională, de o rutină, de un program, de reguli pe care să le știe, să le respecte. E foarte complicat să ai o regulă într-o parte, o regulă în alta…”, a mărturisit vedeta la TV.

Alina speră să obțină custodie exclusivă

Alina Sorescu are speranța că după ce ambele fetițe vor împlini vârsta de 10 ani, se va stabili custodia exclusivă. La vârsta aceea, copiii pot alege cu cine vor să rămână și speră că cele mici vor lua cea mai bună decizie. Tot ce contează pentru ea acum sunt cele mici, pe care speră să le educe așa cum trebuie și să le ofere tot ce trebuie, să se asigure că nu le lipsește nimic.

„După 10 ani sunt întrebați copiii în instanță. Am încredere că decizia finală va fi una în beneficiul fetițelor și că nu vor fi efecte pe termen lung asupra lor. Totul a fost în mâna judecătorului de acum și va urma apel. Încă nu se știe. Procesul mai are faze, mai este. E important să ne păstrăm echilibrul. Aici nu vorbim despre noi ca părți. Vorbim strict despre fetițe, despre interesul lor superior. Toate lucrurile celelalte trebuie lăsate de o parte. Primează fetițele, liniștea lor și ca lor să le fie bine.’ – a adăugat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: