Redactia.ro
Home » Știri » Alina Sorescu, mărturisiri despre o nouă relație după divorț: „N-aș spune nu niciodată”

Alina Sorescu, mărturisiri despre o nouă relație după divorț: „N-aș spune nu niciodată”

Alina Sorescu nu exclude posibilitatea de a-și reface viața la un moment dat. Aceasta a declarat de curând că separarea de Alexandru Ciucu nu o va determina să rămână singură tot restul vieții.

Cei doi trec printr-o perioadă extrem de dificilă cu divorțul, deoarece le afectează cel mai mult pe fetițele lor. Alexandru Ciucu și Alina Sorescu duc și o luptă aprigă pentru custodia lor. Cântăreața se străduiește să înainteze cu bine în acest proces și să depășească această perioadă de coșmar.

Ce spune Alina Sorescu despre o nouă relație după divorțul de Alexandru Ciucu

Deși viața pare că nu o menajează deloc, Alina Sorescu a recunoscut în cel mai recent interviu acordat la TV că nu se lasă descurajată de ultimele evenimente din viața ei și nu exclude posibilitatea de a se căsători din nou, cândva, relatează Viva.

„N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc”, a dezvăluit Alina Sorescu.

Aceste dezvăluiri au apărut la scurt timp, după ce în presă au apărut speculații cu referire la o posibilă nouă relație în care Alexandru Ciucu ar fi implicat chiar la Paris.

Alina Sorescu: „Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm”

De curând, Alina Sorescu a dezmințit zvonurile ce-l vizau pe fostul său partener de viață:

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm.

Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. El cere ca fetele să rămână la fel. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac”,  a mai declarat Alina Sorescu, explică aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: