Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu și Alex Ciucu, prima imagine împreună după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Cum au fost surprinși cei doi

Alina Sorescu și Alex Ciucu, prima imagine împreună după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Cum au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (2) Alina Sorescu și Alex Ciucu, prima imagine împreună după ce s-a zvonit că s-au despărțit

Alina Sorescu și Alex Ciucu, prima imagine împreună după ce s-a zvonit că s-au despărțit. În ultimele luni s-a zvonit că mariajul Alinei Sorescu cu Alex Ciucu ar fi ajuns la final. Chiar și așa, cei doi par să nu plece urechea la toate aceste informații. Mai mult, designerul de modă a postat o imagine cu soția și fetele sale.

Alina Sorescu și Alex Ciucu, prima imagine împreună după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Cum au fost surprinși cei doi

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz. Cei doi au împreună două fetițe minunate, dar în ultima perioada s-a zvonit că relația lor ar fi ajuns la final. Alex și Alina nu au avut nicio reacție legată de acest subiect, încercând să evite toate aceste speculații. Ei bine, se pare că designerul de modă al Casei Regale a demonstrat tuturor că mariajul cu Alina Sorescu este unul frumos și că nu există nicio problemă în relația lor. Acesta a postat pe rețelele de socializare o imagine alături de soție și fetele sale. Creatorul de modă a postat și un mesaj pentru fiica sa, Carolina, care a împlinit 8 ani. ”Carolina, 8 ani. The Party. La mulți ani scumpa noastră ! Sa fiți sănătoase ! #carolinamea #raisamea”, a scris designerul în dreptul fotografiei.

Alina Sorescu si Alex Ciucu la ziua fiicei lor

În ultima perioadă, cei doi au apărut foarte rar împreună, iar mariajul lor a fost pus sub semnul întrebării. În ciuda zvonurilor, apropiații cuplului susțin că Alexandru Ciucu este mai mult plecat, iar în prezent se află în Franța, unde a optat pentru un curs de specializare în domeniul lui de activitate.

Cum a reacționat Alina Sorescu la zvonurile cum că soțul ei a înșelat-o

Alexandru Ciucu a fost surprins în compania unei femei misteriose, iar acest lucru i-a determinat pe mulți să creadă că relația lor ar fi pe punctul de a se termina. Creatorul de modă a fost surprins de paparazzi în timp ce urca într-un apartament cu o tânără, care este și prietenă cu Alina Sorescu. După ce au apărut zvonurile că aceasta ar înșela-o pe artistă, Alina a făcut primele declarații despre subiect. Invitată în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV, Alina a vorbit despre acest lucru. ”Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus la Prima TV Alina Sorescu, conform click.ro.

De asemenea, Alexandru Ciucu a dezvăluit identitatea tinerei cu care a fost surprins, vorbind și despre presupusul divorț de soția sa. Creatorul de modă a negat vehement că ar fi vorba despre o despărțire în familia sa. “Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”, a declarat Alexandru Ciucu pentru impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: