Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu și Alex Ciucu și-au spus adio? Gestul uluitor al artistei, în văzul tuturor, i-a pus pe gânduri pe fani

Alina Sorescu și Alex Ciucu și-au spus adio? Gestul uluitor al artistei, în văzul tuturor, i-a pus pe gânduri pe fani

De-a lungul timpului, de multe ori s-a vorbit despre faptul că Alina Sorescu și Alex Ciucu au divorțat, chiar dacă fac cuplu de mai bine de 10 ani și amândoi sunt extrem de discreți cu detaliile despre viața de familie. Însă de fiecare dată, zvonurile au pornit de la diferite gesturi făcute de cei doi în spațiul public. Iată ce au observat de curând fanii care o urmăresc pe artistă pe rețelele de socializare.

Printre primele informații despre despărțirea dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu au apărut în vara anului 2020, când soțul artistei a fost surprins singur și abătut într-un club de la malul mării. De atunci, au mai existat mai multe gesturi care i-a făcut pe toți să se întrebe dacă cei doi mai formează sau nu un cuplu.

Alina Sorescu și Alex Ciucu și-au spus adio? Gestul uluitor al artistei, în văzul tuturor

Și de această dată, tot un gest uluitor făcut de Alina Sorescu le-a dat de înțeles tuturor fanilor că relația cu soțul ei Alex Ciucu nu ar fi tocmai roz.

Din nou, vedeta TV a șters toate fotografiile cu Alex Ciucu de pe rețelele de socializare. Același lucru l-a făcut și în vara anului trecut. Ca și acum, toată lumea s-a gândit că Alina Sorescu s-a despărțit de soțul ei. Și chiar dacă a recurs la acest gest, informația că Alina Sorescu s-ar fi despărțit de Alex Ciucu a fost negată chiar de artistă în cele din urmă.

Ce spune Alina Sorescu despre divorț

Acum, cei ce o urmăresc pe artistă pe rețelele de socializare au observat că Alina Sorescu a șters sau chiar a arhivat pozele în care apare alături de soțul ei, Alexandru Ciucu, rămânând doarcele în care apar fiicele sale sau ea.

Iar în urmă cu ceva timp, în momentul în care au izbucnit zvonurile despre divorț, Alina Sorescu a mărturisit că este obișnuită de mică cu astfel de situații, fiind de mică în lumia reflectoarelor.
„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani ca să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil.

Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și de familie”, a declarat Alina Sorescu acum ceva timp, pentru o emisiune televizată.

Ce spune Alex Ciucu despre divorț

La rândul său, soțul Alinei Sorescu a oferit o declarație despre presupusul divorț. S-a întâmplat la începutul verii de anul trecut.
„Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime”, a declarat Alexandru Ciucu, pentru Fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: