Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu, sprijinită în momentele grele ale divorțului. Cine este bărbatul care îi e mereu aproape

Alina Sorescu, sprijinită în momentele grele ale divorțului. Cine este bărbatul care îi e mereu aproape

GALERIE FOTO (2) Alina Sorescu, divort Alexandru Ciucu

Alina Sorescu se află în plin divorț, așa că nu este deloc în cea mai bună perioadă a vieții ei. Are nevoie de susținerea celorlalți, iar cel care îi este întotdeauna aproape este chiar tatăl ei, Gabi Sorescu. Iată ce a declarat cel mai recent cântăreața despre ce i se întâmplă în prezent.

Alina Sorescu, desclarații despre divorț. „Sunt încrezătoare că va fi bine”

Alina Sorescu divorțează în prezent de designerul Alexandru Ciucu, bărbatul cu care are două fiice, de șase și opt ani. Sorescu și Ciucu s-au căsătorit în 2010, iar evenimentul de atunci s-a ținut la Palatul Știrbei din Buftea cu sute de invitați. Lucrurile au evoluat negativ, însă, de atunci și până acum.

Divorțul este o etapă dificilă pentru oricine, în general, mai ales când la mijloc se dă o luptă pentru custodia copiilor, așa cum se întâmplă și între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Recent, cântăreața a declarat într-o postare pe Instagram că speră că va avea câștig de cauză.

Alina Sorescu, pe Instagram: „Dragii mei, in ultimele saptamani am primit zeci de mii de mesaje de incurajare din partea voastra. Va multumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordati in cea mai sensibila perioada din viata mea. Desi eu am introdus cererea de divort la inceputul anului, separat tatal a intentat o ordonanta presedintiala pentru stabilirea domiciliului fetitelor la el”.

„Prima hotarare a instantei mi-a fost favorabila, dar el a introdus cale de atac. Instanta a respins si apelul pe care el l-a formulat si a decis pentru a doua oara ca fetitele sa aiba domiciliul la mine in timpul procesului, care va incepe spre sfarsitul anului. Sunt increzatoare ca totul va fi bine”, a scris ea.

Cine este bărbatul care îi e mereu aproape Alinei Sorescu în etapa de divorț

Pe lângă miile de fani care îi transmit că o susțin, alături de Alina Sorescu în aceste clipe sensibile este și tatăl ei, Gabi Sorescu, cel care îi oferea sprijin și la spectacole încă de când era mică.

„Am multă susținere în această perioadă, căci și sunt și multe mame care probabil au trecut prin ce trec eu și mă înțeleg. Tatăl meu, care m-a însoțit mereu, și la spectacole, mă ajută și mă sprijină și acum”, a spus Alina Sorescu într-un interviu pentru ego.ro.

„Trebuie să exist cumva, în showbiz, m-am concentrat pe muzică și merge bine, am lansat câteva piese, vom avea și un concert. Aștept termenul la recurs, care va fi curând. Fetele mele sunt bine, au luat vacanță. Poate vom merge și în vacanțe, pe aici, pe aproape, prin țară, totul depinde de recurs. Până nu se încheie recursul nu pot să fac planuri”, a conchis cântăreața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: