Redactia.ro
Home » Monden » Alina Vidican iubește din nou, după divorțul de Cristi Borcea. Cum arată noul ei partener

Alina Vidican iubește din nou, după divorțul de Cristi Borcea. Cum arată noul ei partener

Alina Vidican este din nou o femeie îndrăgostită la cinci ani după divorțul de Cristi Borcea. Frumoasa blondină are alături un partener cu care locuiește împreună, în Miami, unde s-a stabilit și unde deține un restaurant. De curând, mama Alinei Vidican i-a făcut o vizită fiicei și s-au bucurat de timpul petrecut. Fostul acționar al lui Dinamo știe de relația pe care o are fosta soție și iată ce sfat i-a dat.

Alina Vidican iubește din nou, după divorțul de Cristi Borcea. Cum arată noul ei partener

Alina Vidican are o relație de ceva timp cu un nou bărbat, după divorțul de Cristi Borcea. Acesta este stabilit tot în Miami, acolo unde se află și ea de mulți ani cu cei doi copii din mariajul cu Cristi Borcea. De curând, Alina Vidican i-a făcut cunoștință iubitului său cu mama ei, deoarece aceasta i-a făcut o vizită în SUA, fiicei sale.

Un apropiat al Alinei Vidican a dezvăluit pentru wowbiz.ro că blondina are o relație serioasă cu noul partener. Cristi Borcea ar ști de acest lucru și iată ce a sfătuit-o pe fosta lui soție:

”Relația pe care o are Alina este una cât se poate de serioasă. Cristi Borcea știa despre el, știe ce se petrece la Miami, dar i-a cerut să fie cât mai discretă și să își asume relația doar când este sigură că este un bărbat potrivit pentru ea și care o acceptă cu toate obligațiile pe care le are. Iar ALina l-a asigurat că prioritatea ei sunt copiii, că bărbatul cu pricina nu va fi un înlocuitor de tată”, ne-a spus un apropiat de-al Alinei Vidican.

Adevărul despre Alina Vidican! Cu cine se iubește fosta soție a lui Cristi Borcea! Transformare uluitoare - WOWBiz

Foto: Alina Vidican, iubitul și mama ei

Alina Vidican și-a făcut unele îmbunătățiri

Pentru a arăta mai bine, Alina Vidican a apelat la bisturiul medicului estetician. Astfel, și-a făcut rinoplastie, și-a ridicat buricul din cauză că i s-a părut inestetic în urma celor două nașteri, a mai umblat puțin la pomeți și și-a înlocuit silicoanele.

Alina Vidican a divorțat de Cristi Borcea în anul 2016, la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo a stat în arest. În prezent, Cristi Borcea este împreună cu Valentina Pelinel care i-a dăruit trei copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: