Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Borcea a recunoscut că a fost violent cu Alina Vidican: ”Da!”

Cristi Borcea a recunoscut că a fost violent cu Alina Vidican: ”Da!”

GALERIE FOTO (2)

Cristi Borcea a recunoscut că a fost violent cu Alina Vidican. Fostul acționar de la Dinamo a spus că a lovit-o pe Alina Vidican, a doua sa soție: ”DA!”, a fost răspunsul lui, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai.

Cristi Borcea a recunoscut că a fost violent cu Alina Vidican

Cristi Borcea a recunoscut că a fost violent cu Alina Vidican. Întrebat în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” dacă a lovit femeile din viața sa, fostul acționar de la Dinamo a spus ”DA!”, referindu-se la Alina Vidican, a doua soție, informează wowbiz.ro

Cristi Borcea a făcut această informație în contextul în care s-a vehiculat, la un moment dat, când era în penitenciar că a lovit-o pe Alina Vidican, în timpul vizitei în camera intimă, după ce aceasta s-ar fi certat cu Mihaela Borcea, prima soție a fostului finanțator al Dinamo.

Cristi Borcea a negat, de altfel, că cele două au avut altercații și a precizat că Alina Vidican nu l-a vizitat niciodată la în camera conjugală din închisoare.

”Da. Dar Alina nu s-a certat niciodată cu Mihaela, veneau tot timpul împreună la mine la vizită, la penitenciar. Și la mine la camera conjugală nu a venit niciodată (n.red Alina), nu aveam cum să dau în ea. Astea sunt prostii și fabulații”, a răspuns Cristi Borcea.

Episodul de violență asupra Alinei Vidican a fost în afara gratiilor a clarificat Cristi Borcea.”În alt context, da! Dar nu cât am fost în penitenciar.”

Alina Vidican se află acum în America, în Miami unde deține un restaurant cu mâncare tradițională românească. Ea i-a dăruit doi copii lui Borcea: George Alexandru (8 ani) şi Gloria (6 ani). Nunta lor a fost una bazată pe lux și opulență, iar naș le-a fost Gigi Becali.

Alina Vidican nu scapă nici după divorț de Cristi Borcea. Ce i s-a întâmplat în propriul restaurant din Miami - IMPACT

Cristi Borcea, despre Valetina Pelinel

Tot la aceeași emisiune, Cristi Borcea a spus că actuala sa soție, a treia la număr, este femeia care l-a liniștit și l-a făcut să aibă ochi doar pentru ea.

”Când a fost vorba de Valentina, da (nr. sunt lipsit de scrupule în amor). În momentul în care am văzut-o a doua oară am zis că ea clar va fi cu mine și că va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea, dar niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu, oricum ea era într-o relație care scârțâia de mulți ani. Ne-am plăcut și când am intrat în închisoare mi-a spus că mă așteaptă indiferent cât stau acolo, că nu poate trăi fără mine. Așa că eu zic că am făcut cea mai bună alegere și afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, care este calmă, cu care pot sta și în casă și în vacanță. Este foarte important să găsești pe cineva care să-ți dea căldură și putere”, a afirmat Cristi Borcea, la Kanal D.

Poate fi Borcea bărbatul unei singure femei?

Deopotrivă, fostul finanțator al clubului sportiv Dinamo, atunci când a fost întrebat dacă poate fi bărbatul unei singure femeil, a ezitat în a oferi un răspuns concret. ”Niciodată să nu spui niciodată, eu vreau ele vor, dar vedem.”
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: