Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere le-a lăsat Cristi Borcea fostelor soții. Cine este singura femeie în care afaceristul are deplină încredere

Ce avere le-a lăsat Cristi Borcea fostelor soții. Cine este singura femeie în care afaceristul are deplină încredere

Ce avere le-a lăsat Cristi Borcea fostelor soții

Ce avere le-a lăsat Cristi Borcea fostelor soții. Cristi Borcea a spus adevărul! Omul de afaceri a vorbit pentru prima oară despre averea pe care le-a lăsat-o celor patru femei, cu care are 9 copii. Fostul acționar de la Dinamo a răspuns la cele 40 de întrebări din emisiunea lui Denise Rifai.

Ce avere le-a lăsat Cristi Borcea fostelor soții. Cine este singura femeie în care afaceristul are deplină încredere

Ce avere le-a lăsat Cristi Borcea fostelor soții. Viața amoroasă a lui Cristi Borcea a fost pentru mult timp pe primele pagini din presă, acesta având 9 copii cu patru femei. În prezent, afaceristul este căsătorit cu Valentina Pelinel, cu care are patru copii. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, difuzată pe Kanal D, Cristi Borcea a răspuns sincer la toate întrebările. Ce avere le-a lăsat Cristi Borcea fostelor soții. De-a lungul timpului, presa a scris atât despre Mihaela Borcea, cât și despre Alina Vidican, că au primit o avere mare din partea afaceristului după ce au fost părăsite de el. Se știe că Mihaela are o afacere atât în domeniul frumuseții, cât și în turism, dar despre Alina, lumea știe că duce o viață liniștită în Miami, alături de cei doi copii ai lui Cristi Borcea.

S-a vorbit mult despre averea pe care Borcea le-ar fi lăsat-o celor două femei, doar ca să divorțeze de ele, însă, adevărul este cu totul altul. Cristi Borcea a vorbit pentru prima oară despre acest subiect. Conform acestuia, afacerile lui Borcea din domeniul carburanților și cele imobiliare sunt ale mamei afaceristului. Astfel, Elena Borcea este una dintre cele mai bogate femei din România. ”Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate sunt la mama. Soțiile mele nu au nimic pe numele lor! Mihaela are casa, care este a copiilor, Alina are vilă care e pe numele lui Alex și a Gloriei, Carolin are apartament în Băneasa. Toți ceilalți copii au case, au apartamente, mă ocup de școlarizarea lor, au bone, dar femeile ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după aia spun că li se cuvine”, a afirmat Cristi Borcea.

Cristi Borcea, răspuns jenant

Cristi Borcea este unul dintre cei mai controversați români, iar pentru prima oară, afaceristul a răspuns la unele dintre cele mai neașteptate întrebări. Printre acestea s-au numărat și “Ați sedus-o pe judecătoarea care v-a achitat?”, “Cum se fac banii din închisoare?”, “Sunteți un om fără scrupule în amor?”, “Ați lovit vreodată o femeie?”, “Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, “Cui îi mulțumiți pentru averea dumneavoastră?”, “Poate Cristi Borcea să fie bărbatul unei singure femei?”. Ei bine, răspunsul neașteptat a venit la întrebarea dacă a lovit vreodată o femeie. Cristi Borcea a dat un răspuns pozitiv, motiv pentru care prezentatoarea a rămas surprinsă.

Cristi Borcea a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii, Patric, 21 de ani și gemenii Melissa și Angelo, 18 ani. În timpul căsătoriei, Borcea a cunoscut-o pe Alina Vidican și pe avocata Simona Dana Voiculescu. În 2008, avocata a adus-o pe lume pe Andreina Carolyn Christine, iar Alina i-a dăruit acestuia doi copii, pe George Alexandru, 7 ani și pe Gloria, 4 ani. Alături de Valentina Pelinel, afaceristul are 3 copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: