Redactia.ro
Home » Monden » Cum a cunoscut-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel. Fostul acționar de la Dinamo a recunoscut totul!

Cum a cunoscut-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel. Fostul acționar de la Dinamo a recunoscut totul!

Cum a cunoscut-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel. Fostul acționar de la Dinamo a mărturisit, marți seară, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai„ că a început să fie atras de actuala lui soție, încă din perioada când era căsătorit cu o altă femeie. Totodată, Borcea spus că Valentina Pelinel este cea care l-a făcut să nu se mai poată îndrăgosti de altcineva.

Cum a cunoscut-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel

Cum a cunoscut-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel. Fostul finanțator al lui Dinamo a dat cărțile pe față, marți seară, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Cristi Borcea a recunoscut că a fost sedus de frumusețea Valentinei Pelinel, cea de-a treia soție în momentul de față, încă din timpul când era căsătorit cu o altă femeie. Borcea a subliniat și faptul că Valentina Pelinel i-a adus liniștea din punct de vedere sentimental, informează Spynews.

De asemenea, fostul acționar de la Dinamo a mărturisit că nu i-a cerut Valentinei Pelinel să divorțeze de Boureanu, totul a venit de la sine.

”Când a fost vorba de Valentina, da (nr. sunt lipsit de scrupule în amor). În momentul în care am văzut-o a doua oară am zis că ea clar va fi cu mine și că va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea, dar niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu, oricum ea era într-o relație care scârțâia de mulți ani. Ne-am plăcut și când am intrat în închisoare mi-a spus că mă așteaptă indiferent cât stau acolo, că nu poate trăi fără mine. Așa că eu zic că am făcut cea mai bună alegere și afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, care este calmă, cu care pot sta și în casă și în vacanță. Este foarte important să găsești pe cineva care să-ți dea căldură și putere”, a afirmat Cristi Borcea, la Kanal D.

A fost Borcea sincer?

Deși a precizat că Valentina Pelinel este femeia care l-a făcut să nu mai aibă ochi pentru altcineva, Cristi Borcea pare că s-a încurcat în detalii. Întrebat de moderatoarea emisiunii dacă se vede bărbatul unei singure femei, el a spus: ”Niciodată să nu spui niciodată, eu vreau ele vor, dar vedem.”

Ce crede Cristi Borcea despre poligamie

De altfel, Cristi Borcea a vorbit în cadrul emisiunii și despre poligamie. Întrebat dacă ar fi pentru legalizarea acestui tip de căsătorie, fostul patron al echipei Dinamo, a explicat că în prezent nu, deoarece și-a găsit femeia mult visată, dar dacă ar fi fost mai tânăr, ar fi fost de acord, în contextul în care avea altă gândire, în urmă cu zece ani.

”Dacă ar fi după mintea de acum și perioada de acum, liniștea pe care mi-am găsit-o alături de Valentina, aș spune nu (nr. legalizării poligamiei), dar dacă mă întrebai acum zece ani aș fi spus că aș fi lezalizat-o”, a mai adăugat apoi afaceristul.

Valentina Pelinel este a treia soție a lui Cristi Borcea. Cu ea are 3 copii: gemenele Rania şi Indira și Milan, băiatul lor. În total, Cristi Borcea are nouă copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: