Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Borcea a împlinit 51 de ani. Ce surpriză i-a făcut Valentina Pelinel

Cristi Borcea a împlinit 51 de ani. Ce surpriză i-a făcut Valentina Pelinel

Ce se întâmplă cu Valentina Pelinel după ce Cristi Borcea a fost confirmat cu COVID_

Cristi Borcea a împlinit 51 de ani! Fostul finanțator de la Dinamo și-a serbat ziua de naștere, duminică, alături de familie, iar Valentina Pelinel i-a făcut o surpriză care, cu siguranță, l-a încântat.

Cristi Borcea a împlinit 51 de ani

Cristi Borcea a împlinit 51 de ani, pe data de 17 ianuarie! Fostul finanțator de la Dinamo s-a bucurat de ziua de naștere alături de Valentina Pelinel și copiii lor. Valentina Pelinel a avut grijă să-și surprindă soțul în cel mai frumos mod, informează okmagazine.ro

Mai exact, Valentina Pelinel i-a făcut surpriză un tort, după dorința fiului lor, Milan, unul cu eroi. ”Milan şi-a dorit pentru tati un tort cu eroi” a precizat Valentina Pelinel pe rețelele de socializare. Iar asta nu este tot, frumoasa blondină i-a scris și un mesaj de dragoste soțului, cu ocazia împlinirii a 51 de ani.

”Azi este despre El, bărbatul care mă împlineşte că femeie şi că om, tatăl copiilor noştri minunaţi şi partenerul meu de viaţă. Te iubesc. La mulţi ani, iubirea mea”, a scris Valentina Pelinel pe Instagram

Valentina Pelinel este a treia soție a lui Cristi Borcea. Cu aceasta are trei copii: gemenele Rania şi Indira și Milan, băiatul lor. Valentina Pelinel este încântată de ideea de a deveni mamă și a patra oară. Dacă s-ar întâmpla, l-ar face pe fostul acționar de la Dinamo să devină tată a zece copii, deoarece are deja nouă, din relațiile anterioare.

 „Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copiii (râde). Nu spun nu, cine ştie ce îţi poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiţi. Evident că nu este deloc uşor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacţia e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic.”, a spus Valentina Pelinel pentru click.ro.

Valentina Pelinel, despre alăptarea celor trei copii ai săi. Soţia lui Cristi Borcea a fost sinceră

Cristi Borcea, despre al 10-lea copil

Într-un interviu pentru gsp.ro, Cristi Borcea a precizat că nu-și mai dorește copii, dar dacă Valentina Pelinel și-l va dori și pe al patrulea, el nu are nimic împotrivă.

”Sunt un romantic incurabil, cum ai vrea să fiu dacă am atâția copii cu atâtea femei! Îmi plac foarte mult copiii! Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nicio problemă (…) Valentina este cea care se ocupă de absolut tot”, a mărturisit Borcea.

Cristi Borcea spune că toți cei nouă copii ai săi se înțeleg foarte bine.

„Sunt atât de fericit că toți copiii mei se înțeleg bine între ei și comunică constant, chiar dacă trei locuiesc în America. Este cea mai mare realizare a mea şi sunt mândru că am această familie extinsă. Am grijă să vorbesc zilnic cu ei. Dar faptul că toţi copiii mei se înţeleg bine, se sprijină şi au legat o relaţie atât de strânsă este pentru mine cel mai preţios cadou.”, a spus Cristi Borcea într-un alt interviu.

Prima soție a lui Cristi Borcea a fost Mihaela Borcea cu carfe are trei copii: Patrick (23 de ani) şi gemenii Antonia şi Angelo (16 ani). A doua soție a fost Alina Vidican, cea care i-a fost și amantă în timpul căsniciei cu Mihaela. Alina Vidican i-a dăruit doi copii: George Alexandru (8 ani) şi Gloria (6 ani). Amantă, dar nu și soție, i-a fost și avocata Simona Voiculescu, iar ea i-a dăruit o fetiţă pe nume Carolyn (13 ani). După acestea, a urmat Valentina Pelinel care i-a dăruit trei copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: