Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Borcea a știut să facă bani încă din copilărie. Ce ”afacere” avea la doar 15 ani

Cristi Borcea a știut să facă bani încă din copilărie. Ce ”afacere” avea la doar 15 ani

Cristi Borcea a fost de mic un om de afaceri. De la o vârstă fragedă, fostul acționar de la Dinamo a știut cum să se descurce în plan financiar. În perioada adolescenței, Cristi Borcea reușea să adune seară de seară între 700 și 1000 de lei.

Cum făcea bani de mic fostul acționar de la Dinamo

Lui Cristi Borcea i-au plăcut de mic banii. La doar 15 ani, avea propria ”afacere” din care reușea să câștige în fiecare seară între 700 și 1000 de lei. Pe vremea când aproape nimeni nu-și permitea acest lucru, Cristi Borcea avea un televizor color cu care se ducea la vecinii din blocurile din împrejur și le punea casete video, a povesti un prieten al său.

”Pe Cristi l-am cunoscut în 1984. El avea 14 ani, eu aveam 20. A venit, mi-a zis că e dinamovist, iar mie mi-a plăcut de el, era foarte spontan. L-a dus mintea să facă bani diabolic de la vârsta aia. Aveam video, televizor color, care pe vremea aia nu prea existau. Cristi venea nonstop la mine. La 15 ani lua videoul și televizorul color și difuza filme prin blocuri. Câștiga între 700 și 1.000 de lei pe seară. Pleca cu ele sau îi chema pe alțîi la noi, se descurca. Am rămas prieteni, suntem și rude, el cu Mihaela mi-au botezat fata. În 1988, Cristi a fost cavaler de onoare la nunta mea”, a spus Emil Ursu, potrivit GSP.ro.

Cristi Borcea, tată a nouă copii

Dacă a știut cum să câștige primii bani încă din copilărie, cu timpul, anii au trecut și Borcea a început să se bucure de succesul din fotbal, dar …și de femei frumoase. Fostul acționar de la Dinamo are, acum, la vârsta de 51 de ani nu mai mult de…nouă copii. Să-i enumerăm: Cu prima sa soție, Mihaela Borcea, fostul patron Dinamo are trei copii: Patrick (23 de ani) şi gemenii Antonia şi Angelo (16 ani). Cu a doua soție, Alina Vidican, stabilită în prezent în Miami, Borcea are doi copii pe nume George Alexandru (8 ani) şi Gloria (6 ani). Chiar dacă nu i-a fost soție, dar cu siguranță amantă, avocata Simona Voiculescu i-a dăruit o fetiță lui Cristi Borcea, pe nume Carolyn (13 ani). Cu soția din prezent,  Valentina Pelinel, fostul acționar are un băiat și două fetițe gemene, Indira și Rania.

Întrebat într-un interviu dacă are de gând să facă și al 10-lea copil, Cristi Borcea a spus: ”Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a spus Borcea la GSP.ro.

Pentru aceeași sursă, Borcea a explicat și motivul pentru care a făcut nouă copii. El a precizat că este un romantic incurabil și că îi plac foarte mult copiii. De altfel, nu se dă în lături de la copilul cu numărul zece dacă Valentina Pelinel i-ar cere acest fapt.

”Sunt un romantic incurabil, cum ai vrea să fiu dacă am atâția copii cu atâtea femei! Îmi plac foarte mult copiii! Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nicio problemă (…) Valentina este cea care se ocupă de absolut tot”, a mai spus Cristi Borcea pentru sursa anterioară.

Cristi Borcea este acum eliberat condiționat de la penitenciarul Poarta Albă, arestat fiind, în Dosarul Transferurilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: