Redactia.ro
Home » Știri » Cum și-a sărbătorit Valentina Pelinel ziua de naștere. Soția lui Cristi Borcea a împlinit 40 de ani

Cum și-a sărbătorit Valentina Pelinel ziua de naștere. Soția lui Cristi Borcea a împlinit 40 de ani

GALERIE FOTO (4)

Valentina Pelinel a împlinit, ieri, vârsta de 40 de ani. Soția lui Cristi Borcea a ales să își aniverseze ziua de naștere într-un mod cu totul special.

Valentina Pelinel a împlinit 40 de ani

Valentina Pelinel a schimbat prefixul. Blondina a ales să își aniverseze ziua de naștere într-un mod cu totul unic, alături de familia sa. Valentina a fost înconjurată de soțul său și de cei trei copii, Milan, Rania și Indira, dar a părut mai fericită ca niciodată.

Blondina a ales să posteze și o fotografie pe rețelele de socialziare în care le-a împărtășit fanilor modul în care și-a aniversat ziua de naștere.

„Familie 🥰😍❤❣”, este descrierea simplă a fotografiei.

În fotografia postată pe Instagram, Valentina și Cristi Borcea se sărută în timp ce își țin copiii în brațe. Pe masa din imagine este și un tort festiv, care are mai mult o tematică de Crăciun. În colțul fotografiei se observă și un buchet imens de flori, care este, cel mai probabil, un cadou de la fostul acționar al clubului Dinamo pentru soția sa.

Cu ocazia zilei de naștere, Valentina Pelinel a postat pe Instagram și un mesaj în care declară că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

Azi, la 40 de ani, pot spune cu adevarat ca vârsta nu reprezintă decât o cifră. Cum te simți, cum arăți, cum gândești, cum te comporți, toate au legătură cu cine ești, nu cu un număr. La 40 de ani, fericită și recunoscătoare pentru familia, prietenii și oamenii din viața mea. Și pentru voi, în fiecare zi alături de mine. Și voi continua să iubesc și să mă bucur de tot ce are viața mea mai frumos de oferit pentru a putea oferi, la rândul meu, mai departe doar iubire, frumos și bucurie. ”, a fost mesajul pe care Valentina Pelinel l-a postat pe Instagram.

Valentina Pelinel are o formă de invidiat la vârsta de 40 de ani. În ciuda celor trei nașteri, fotomodelul arată cum nu se poate mai bine și nu se observă trecerea anilor. Mai mult, Valentina și Cristi Borcea par să își fi găsit fericirea unul în brațele celuilalt, după mai multe relații și căsnicii eșuate. Fostul acționar al clubului Dinamo a mărturisit că Valentina este femeia alături de care vrea să rămână toată viața.

„Eu am avertizat-o că nu are cum să reziste relaţia dintre noi. Abia aflasem sentinţa. Era vorba de distanţă, de faptul că numele îi va fi terfelit în presă. Dar mi-a spus că vrea să fie cu mine indiferent de ceea ce se va întâmpla. Atunci am ştiut că este femeia alături de care voi rămâne toată viaţa”, a mărturisit Cristi Borcea, în urmă cu ceva timp, pentru Antena Stars.

Valentina a povestit că a fost atrasă de firea optimistă a omului de afaceri și de modul în care privește lucrurile.

Când vorbeşti despre un om te atrage vizualul prima oară. Mi-a plăcut foarte tare că e şi o fire optimistă, râde mereu, mereu zâmbea şi făcea glume, îmi transmitea o energie pozitivă. E şi foarte şarmant, e deştept şi mi s-a părut o combinaţie perfectă, mi s-a părut că avea câte puţin din toate’‘, a spus fostul fotomodel.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: