Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea. Cum i s-a prăbușit afacerea din America

Ce mai face Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea. Cum i s-a prăbușit afacerea din America

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, se află de ani buni în America, în Miami. Afacerea ei, un restaurant cu preparate tradiționale românești, a fost afectată de pandemia de coronavirus, dar blondina a găsit soluții pentru a o ține pe picioare.

Ce mai face Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea

De când s-a despărțit ce Cristi Borcea, Alina Vidican s-a mutat în Miami și o ducea destul de bine, până să apară pandemia de Covid-19. Afacerea blondinei, un restaurant cu mâncare românească, a fost afectată de coronavirus, iar fosta soție a lui Cristi Borcea a trebuit să găsească soluții pentru ca afacerea sa să nu se prăbușească, potrivit wowbiz.ro.

Multe restaurante s-au închis din cauza SARS-COV2, printre care și cel al Alinei Vidican, cea care i-a fost parteneră lui Cristi Borcea. Restaurantul ei cu preparate de la noi din țară a trecut prin multe schimbări. Dacă înainte de pandemie, mesele din interior și exterior erau pline de oameni, lucrurile, iată, că s-au schimbat. Alina Vidican a deschis o terasă micuță cu mese de două și patru scaune și, totodată, a decurs și la serviciul de livrare la domiciliu.

Alina Vidican, fosta sotie a lui Borcea, afaceri in Miami! - WOWBiz

Alina Vidican a îmbogățit meniul restaurantului

Pe lângă bine cunoscutele preparate cu specific tradițional românesc, precum mămăligă cu brânză și smântână sau ciorbă de burtă, Alina Vidican, fosta lui Borcea, a adăugat unele și din zona Ardealului și a Banatului, de exemplu gulașul care costă 16,95 dolari. La acestea, Alina Vidican a adăugat și cunoscutele băuturi: țuică sau pălincă, dar și vin românesc.

Alina Vidican și Cristi Borcea, căsnicie de cinci ani

Alina Vidican și Cristi Borcea au fost căsătoriți timp de cinci ani, după ce acționarul s-ar fi iubit în secret cu ea, cât timp a fost cu Mihaela Borcea, prima lui soție. Dar, în anul 2016, Alina Vidican și Borcea au divorțat. Divorțul a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul acționar de la Dinamo a fos arestat, în „Dosarul transferurilor”.  Alina Vidican i-a dăruit doi copii lui Cristi Borcea. În prezent, Cristi Borcea a fost eliberat de la Poarta Albă, condiționat și este căsătorit cu Valentina Pelinel. Cristi Borcea și Valentina Pelinel au trei copii. Iar dacă vă întrebați câți copii are Cristi Borcea, iată lista mai jos.

Cristi Borcea, tată a nouă copii

La cei 51 ani, Cristi Borcea este tată erou am putea spune, deoarece are nouă copii, din căsătorii diferite. Concret, cu prima sa soție, Mihaela Borcea are trei copii: Patrick (23 de ani) şi gemenii Antonia şi Angelo (16 ani). Cu a doua soție, Alina Vidican, are doi copii: George Alexandru (8 ani) şi Gloria (6 ani). Cu a treia femeie din viața sa, cea care i-a fost amantă, avocata Simona Voiculescu, are o fetiţă pe nume Carolyn (13 ani). Cu Valentina Pelinel, cea cu care Borcea este căsătorit în prezent, are două fetițe gemene, Indira și Rania, dar și un băiat.

Întrebat într-un interviu dacă își dorește și cel de al zecelea copil, Borcea a spus: ”Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a spus Borcea la GSP.ro.

De ce a făcut Borcea nouă copii

Borcea a justificat într-un interviu motivul pentru care are nouă copii: romantismul său este de vină.

”Sunt un romantic incurabil, cum ai vrea să fiu dacă am atâția copii cu atâtea femei! Îmi plac foarte mult copiii! Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nicio problemă (…) Valentina este cea care se ocupă de absolut tot”, a mai spus Cristi Borcea pentru sursa anterioară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: