Redactia.ro
Home » TV » Mama Alinei Vidican s-a decis să își ajute fiica. S-a mutat în America pentru a avea grijă de nepoții ei

Mama Alinei Vidican s-a decis să își ajute fiica. S-a mutat în America pentru a avea grijă de nepoții ei

GALERIE FOTO (7) Mama Alinei Vidican s-a decis să își ajute fiica. S-a mutat în America pentru a avea grijă de nepoții ei

Mama Alinei Vidican s-a decis să își ajute fiica. Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, s-a mutat împreună cu copiii ei în America. Aceasta are o legătură specială cu familia ei care se află în România, ba chiar și-a trimis copiii în urmă cu o lună la bunici în Timișoara. Însă, mama Alinei, se pare că s-a decis să își ajute fiica, motiv pentru care a plecat în America.

Mama Alinei Vidican s-a decis să își ajute fiica. S-a mutat în America pentru a avea grijă de nepoții ei

Alina Vidican s-a mutat în America în urma cu trei ani, după ce a divorțat de Cristi Borcea, tatăl celor doi copiii ai săi. Alexandru și Gloria au venit la bunici în România, unde au fost răsfățați din plin. Însă distracția nu s-a terminat. Potrivit Click.ro, Mariana, mama Alinei Vidican a zburat către Ocean pentru a sta cât mai mult cu nepoții ei și pentru a o ajuta pe fiica ei. Mama Alinei a petrecut întreaga zi la piscină, alături de nepoții ei, unde le-a făcut toate poftele.

Alina Vidican și-a schimbat viața după divorțul de Borcea

În anul 2016, Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat după șase ani de căsnicie. Dupăs separarea lor, Alina s-a mutat la Miami, acolo unde are o afacere, un restaurant cu specific românesc. Alina a suferit foarte mult după separarea de fostul ei soț, însă copiii au ajutat-o să treacă peste această cumpănă.

Alina i-a lăsat pe copii în grija părinţilor ei şi în această vară. Gloria şi Alex sunt foarte fericiţi, stau destul de mult prin Timişoara, acolo unde se află şi verişoara lor. Sergiu, fratele Alinei, are şi el o fetiţă, ei se înţeleg de minune. Merg şi la Bucureşti, dar un pic mai rar. Când vor ajunge acolo se vor întâlni cu Patrick şi cu gemenii Angelo şi Antonia,  se înţeleg foarte bine cu ei‘, declara una dintre prietenele Alinei Vidican.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: