Redactia.ro
Home » Monden » Valentina Pelinel a împlinit 40 de ani. Mesajul emoționant transmis de soția lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a împlinit 40 de ani. Mesajul emoționant transmis de soția lui Cristi Borcea

GALERIE FOTO (3) Valentina Pelinel a împlinit 40 de ani

Valentina Pelinel a împlinit 40 de ani. Viața Valentinei Pelinel s-a schimbat radical după ce s-a căsătorit cu afaceristul Cristi Borcea. Cu toate că relația lor a început în spatele gratiilor, în prezent, cei doi trăiesc o poveste de dragoste specială. În ziua în care a împlinit vârsta de 40 de ani, Valentina a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Valentina Pelinel a împlinit 40 de ani. Mesajul emoționant transmis de soția lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a împlinit 40 de ani. Soția lui Cristi Borcea a împlinit marți, vârsta de 40 de ani, iar cu această ocazie a postat un mesaj emoționant pe Instagram. Conform spuselor acesteia, se simte mai fericită și mai împlinităî alături de cei trei copii ai săi și de Cristi Borcea. Urmăritorii săi au fost surprinși de mesajul postat de Valentina, aceștia văzănd o altă latură a blondinei. ” Azi, la 40 de ani, pot spune cu adevarat ca vârsta nu reprezintă decât o cifră. Cum te simți, cum arăți, cum gândești, cum te comporți, toate au legătură cu cine ești, nu cu un număr. La 40 de ani, fericită și recunoscătoare pentru familia, prietenii și oamenii din viața mea. Și pentru voi, în fiecare zi alături de mine. Și voi continua să iubesc și să mă bucur de tot ce are viața mea mai frumos de oferit pentru a putea oferi, la rândul meu, mai departe doar iubire, frumos și bucurie. ”, a fost mesajul postat de Valentina de ziua ei.

Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu afaceristul Cristian Boureanu. Se pare că Borcea a pus ochii pe fostul model încă din ziua în care aceasta s-a căsătorit cu Boureanu. Cu toate că acesta era căsătorit la acea vreme cu Mihaela și trăia în concubinaj și cu Alina Vidican, de opt ani de zile.

Povestea de dragoste dintre Borcea și Valentina Pelinel

Cu toate că fostul patron dinamovist pusese ochii pe soția lui Boureanu, acesta a divorțat de Mihaela și s-a căsătorit cu Alina, cea care i-a fost amantă. Deși aceștia erau prieteni buni cu Valentina și Boureanu, Alina Vidican nu a invitat-o pe rivala sa la nunta cu Borcea. Chiar a vorbit despre acest subiect într-o emisiune. “Eu am tăiat-o personal de pe lista invitaților, la nuntă! Am simțit de-atunci că această persoană este periculoasă!”, a spus Alina despre Valentina Pelinel.

Așadar, după ce fostul model a divorțat, Borcea a decis să facă orice pentru a o cuceeri pe blondina. Astfel, povestea lor de dragoste a început în perioada în care Borcea era la închisoare. Relația lor nu a fost una fără probleme, dar aceștia au reușit să treacă peste orice situație dificilă, iar Valentina a așteptat pe fostul afacerist să fie eliberat. În prezent, Valentina și Cristi Borcea au împreună trei copii, pe Milan și gemenele Indira Maria și Rania Maria. „În pandemie am reuşit să petrecem mai mult timp şi noi între noi, şi noi cu copiii. Nu ne plictisim împreună, nu prea ieşim foarte mult oricum. Eu cu Cristi avem timpul nostru împreună, vorbim despre afaceri, ne consultăm. Suntem genul acela de cuplu în care partenerii petrec foarte mult timp unul cu celălalt.Cristi e oricum un om foarte puternic. Şi noi am încercat să fim puternici pentru el şi el pentru noi. El a reuşit să ne facă să fim bine chiar şi în momentele grele. ” , a declarat Valentina Pelinel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: