Redactia.ro
Home » Monden » Valentina Pelinel, o gospodină de coşmar? Imaginea din bucătăria divei, care a pus femeile pe jar FOTO

Valentina Pelinel, o gospodină de coşmar? Imaginea din bucătăria divei, care a pus femeile pe jar FOTO

GALERIE FOTO (2) Valentina Pelinel

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare după ce a postat o imagine cu ea în bucătărie,înconjurată de haos. Fanii au comentat imediat. Iată ce au avut de spus!

Valentina Pelinel, imagine care a pus gospodinele pe jar

Valentina Pelinel a născut de trei ori, iar acum este o mămică fericită și împlinită, ce a lăsat deoparte cariera pentru viața de familie. Acum, ea se didică în totalitate copiilor, iar recent aceasta a arătat pe rețelele de socializare cum arata viața de mămică, de fapt.

Reacțiile s-au ținut lanț, dar cele mai multe dintre femei au înțeles situația pe care blondina o expunea, anume că atunci când ai copii mici, este imposibil să ai o casă 100% curată. Iată ce i-au spus admiratoarele Valentinei Pelinel:

“Exact așa arată și bucătăria mea și mă agit într-una”, a spus o fană.

“Are copii, iar cei mici sunt gemeni. Viața cu copii cam asta e ( ea sigur are ajutoare, însă poza asta reflect realitatea unui om normal)”, a explicat o altă femeie.

“Cunosc. Și noi avem 3 copii: două gemene și o grăsană de 3 ani :)Haos-ul domnește:)”, a spus  o mămică.

Valentina Pelinel a lăsat munca pentru viața de familie

De când a devenit mamă, soţia lui Cristi Borcea a lăsat deoparte viaţa profesională, pentru a fi alături de copiii ei, lucru pe care nu îl regretă deloc.

„Sincer, nu îmi este dor, deoarece am făcut tot ce mi-am propus în meseria mea. Am făcut ce mi-am dorit de mică și când faci totul din pasiune, îți iese bine. Dar e un capitol încheiat din viața mea. Satisfacțiile vieții de familie nu au grad de comparație și dorința mea de a avea o familie fericită, sănătoasă și liniștită e prioritară. Aleg și prefer să-mi petrec timpul liber cu copiii și soțul meu, în detrimentul proiectelor profesionale, cel puțin în această etapă de dezvoltare a lor, în care prezența mamei este esențială”, a explicat Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel în bucătărie
Valentina Pelinel în bucătărie
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: