Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Valentina Pelinel pe vremea când era model, iar Cristi Borcea nu era în peisaj. FOTO

Cum arăta Valentina Pelinel pe vremea când era model, iar Cristi Borcea nu era în peisaj. FOTO

GALERIE FOTO (7) Valentina Pelinel 1

Valentina Pelinel este căsătorită cu Cristi Borcea din anul 2018, iar cei doi au împreună o familie frumoasă cu trei copii. Povestea de dragoste dintre cei doi este deja cunoscută, dar puțin își mai amintesc acum cum arăta Valentina Pelinel în momentele ei de glorie ca model.

Cum arăta Valentina Pelinel când era model

Valentina Pelinel a știu ce vrea încă de mică. Lumea modei și viața de manechin le-a cunoscut când încă nu era majoră, iar ea a părăsit școala pentru că voia să facă bani. Apoi, s-a mutat în America, unde a făcut o avere impresionantă.

Chiar și acum, vedeta aduce bani în casă, și nu doar afaceristul Cristi Borcea rotunjește veniturile familiei. Valentina Pelinel are o firmă de management, ce îi aduce un venit anual de peste 100.000 de dolari. În același timp, vedeta are și un apartament în închiriere în New York, pentru care primește 40.000 de dolari pe lună. Aceasta l-a cumpărat în vremea în care locuia în State și era model.

Valentina Pelinel a plecat de acasă la vârsta de 15 ani, după moartea tatălui ei. Succesul său a venit rapid, iar ea a putut să își întrețină mama și sora cu ce câștiga.

Valentina Pelinel, de la fata săraca la model de succes în SUA

„Am fost un copil sărac, tatăl meu a murit când eu aveam o vârstă fragedă, aveam 15 ani. Câteva luni mai târziu, eu eram deja în toate ziarele și revistele pentru că câștigasem top model România. Eu am rămas cu mama într-o perioada foarte dificilă. Noi am mâncat ani la rând pâine cu unt, prăjite pe un resou rupt. Zile la rând, și mămăligă. Dar nu-i nicio problema pentru că asta m-a călit. Numai așa eu, astăzi, Valentina, pot să apreciez banul”, a spus Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel este foarte mândră de faptul că a reușit totul prin propriile puteri. Ea recunoaște că a reușit să strângă o avere frumușică din contractele sale de modeling.

„Eu am muncit, de la vârstă de 15 ani jumate eu am ținut-o pe mama mea, am ajutat-o. Eu mi-am ținut familia practic, și pe sora mea. Și o fac și astăzi. Nu poate nimeni să-mi conteste că am făcut eu singurică pe puterile mele, meseria mea la care mă pricep, foarte mulți bani. Am plătit foarte mulți bani, există acte în America, că fac taxe anual. Și stau mărturie și pozele, am fost pe panouri de 50 m în Time Square, nu cred că e o chestie chiar așa, de nimic” , declara Valentina Pelinel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: