Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Borcea, taxată aspru de fani. Ce fotografie a postat prima soție a lui Cristi Borcea

Mihaela Borcea, taxată aspru de fani. Ce fotografie a postat prima soție a lui Cristi Borcea

GALERIE FOTO (3) Mihaela Borcea

Mihaela Borcea a mers în vacanță pe litoral la hotelul pe care îl administrează. Prima soție a lui Cristi Borcea a postat o fotografie pentru care a fost aspru criticată de fani.

Mihaela Borcea, taxată aspru de fani. Ce fotografie a postat prima soție a lui Cristi Borcea

Mihaela Borcea, în vârstă de 50 de ani a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea în apropierea plajei Olimp, dar se pare că fanii au descoperit un detaliu pentru care au criticat-o.

Urmăritorii au observat imediat că plaja nu este curată, motiv pentru care au condamant-o pe fosta soție a lui Cristi Borcea. „Frumoasă doamnă! Dar, păcar că în imediata apropiere sunt gunoaiele aruncate ala-n dala”, a scris o fană la fotografia Mihaelei Borcea.

Mihaela Borcea deține un hotel în stațiunea Olimp pe care l-a redeschis în acest sezon, dar mulți turiști s-au plâns că prețurile la Hotelul Pam Beach sunt prea mari. Conform site-ului imobilului, pentru o noapte de cazare, tariful este următorul: 325 lei (camera dublă), 485 lei (apartament cu două camere), 405 lei (cameră triplă).

Mihaela Borcea și-a găsit sufletul pereche

Mihaela a divorțat de omul de afaceri Cristi Borcea după 23 de ani de relație. Cei doi au trei copii împreună, iar custodia este împărțită. Ulterior, fosta soție a lui Borcea și-a refăcut viața alături de Sorin Rap, un fost polițist.

Mihaela și Sorina deja s-au mutat împreună, semn că iubirea dintre ei doi este una puternică. Idila dintre cei doi a fost descoperită la începutul anului 2020, în perioada în care bărbatul lucra pentru Mihalea. Soția lui Sorin a ieșit în public și a acuzat-o pe femeia de afaceri că i-a furat bărbatul. Deși aceasta a negat la momentul respectiv orice acuzație, cei doi au decis să nu se mai ascundă.

Deși a avut o viață amoroasă zbuciumată, Cristi Borcea a reușit să le împrietenească pe femeile din viața lui. Acesta a fost împreună cu Valentina Pelinel la hotelul deținut de Mihaela, fosta lui soție unde a reunit întreaga familie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: