Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cristi Borcea, în vacanță cu Valentina Pelinel și Mihaela Borcea

Cristi Borcea, în vacanță cu Valentina Pelinel și Mihaela Borcea

GALERIE FOTO (13) Cristi Borcea, în vacanță cu Valentina Pelinel și Mihaela Borcea

Cristi Borcea a avut o viață amoroasă care a ținut prima pagină a tuturor tabloidelor. Fostul boss dinamovist a fost căsătorit de 3 ori și are 9 copii.

Fostul boss de la Dinamo o cunoaște pe Valentina Pelinel de pe vremea când blondina se iubea cu Cristian Boureanu. S-a speculat că cei doi ar fi avut o idilă și atunci. Chiar dacă Borcea era căsătorit cu Mihaela și o avea drept amantă pe Alina Vidican. Totul se petrecea în anul 2010.

Cristi Borcea, imagini de colecție din vacanță

În același an, Borcea și-a luat cele mai importante femei din viața lui, pe Mihaela și pe Valentina, prietenul său bun Cristian Boureanu care era căsătorit cu Valentina Pelinel și au plecat să se distreze pe litoral.

Imaginile din galeria foto arată cum se distra Cristi Borcea, în timp ce, cele două femei păreau a fi prietene foarte bune.

Omul de afaceri se relaxa la masaj mai ceva ca un șeic, iar cele două doamne stăteau lângă el, la discuții.

”Au încercat să ascundă relaţia, o perioadă au şi reuşit. În cele din urmă, lucrurile au început să fie din ce în ce mai vizibile şi mai supărătoare. Prima care a pătimit de pe urma manechinului a fost Mihaela. Care a şi surprins-o pe Pelinel într-un moment intim alături de Cristi Borcea.

Totul s-a petrecut în timpul unei vacanţe la munte. Soţii Borcea o petreceau cu Valentina şi soţul ei de atunci, Cristi Boureanu. Prieteni de familie, cei patru au făcut multe sejururi în afara ţării. Se pare că nu prea au reuşit să ţină lucrurile în frâu”, povesteau prieteni apropiaţi ai lui Borcea, pentru Click!, în urmă cu câţiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: