Redactia.ro
Home » Monden » Valentina Pelinel, dezvăluiri de senzație. „Spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare”

Valentina Pelinel, dezvăluiri de senzație. „Spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare”

GALERIE FOTO (2)

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o poveste de dragoste neconvențională.  Cei doi  nu țin cont de gura lumii și trăiesc după propriile reguli.

 

Valentina Pelinel, dezvăluiri uimitoare

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au început o relație, în urmă cu ceva timp, în ciuda tuturor obstacolelor care le stăteau în cale. Cei doi au stat separați cinci ani unul de altul, însă, acum sunt mai bine ca niciodată. Vedeta a mărturisit că perioada în care Borcea a fost închis a fost una destul de grea. Fostul finanțator al echipei Dinamo și Valentina Pelinel au arătat, însă, că dragostea învinge cu orice preț. Mai mult, ei au și trei copii împreună: Milan, Rania şi Indira.

Valetina Pelinel a mărturisit cum au devenit părinți, având în vedere faptul că au stat atât de mult departe unul de celălalt. Întrebată dacă a apelat la fertilizare in vitro, Valentina Pelinel a mărturisit, în cadrul interviului pentru okmagazine.ro, că este pentru prima oară când a făcut lucrul acesta.

,,Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame.

Sunt multe femei pentru care o sarcină naturală nu e posibilă şi aceasta este singura metodă, nu trebuie să ne ferim, ci trebuie să fim un exemplu şi să le dăm curaj celor care vor să aleagă calea asta. Noi ne doream foarte mult copii şi am apelat la fertilizare aici, în România”, a răspuns blondina.

 

,,Îl iubesc mult și mă iubește mult”

Valentina Pelinel a povestit și ce anume a atras-o la Cristi Borcea, precum și modul în care fostul finanțator de la Dinamo a cucerit-o.

Când vorbeşti despre un om te atrage vizualul prima oară. Mi-a plăcut foarte tare că e şi o fire optimistă, râde mereu, mereu zâmbea şi făcea glume, îmi transmitea o energie pozitivă. E şi foarte şarmant, e deştept şi mi s-a părut o combinaţie perfectă, mi s-a părut că avea câte puţin din toate’‘, a mărturisit fostul fotomodel.

Valetina Pelinel a mai declarat că se simte iubită de Borcea și nu se simte amenințată de alte femei care sunt în jurul acestuia. ”E cea mai mare prostie să trăieşti cu drobul de sare deasupra capului. Nimic nu e garantat 100% în viaţă, dar eu nu sunt genul care se gândeşte la ce-i mai rău, ci mă gândesc la ce-i mai bine ca să atrag binele’‘, a mai spus blondina pentru sursa citată.

Pe de altă parte, Borcea o consideră pe Valentina ,,o femeie frumoasă şi deşteaptă”, cu o fire optimistă și care l-a ajutat să treacă peste greutăți.

 

Cum arăta Valentina Pelinel în copilărie. Poză cu soția lui Cristi Borcea

Puţină lume ştie însă ca Valentina Pelinel provine dintr-o familie modestă. S-a născut pe 8 decembrie 1980, în Bucureşti. Pe când avea doar 15 ani i-a murit tatăl, devenind principalul sprijin al mamei. Intrase la Liceul Sfântul Sava, din Bucureşti, dar greutăţile din familie au împiedicat-o să urmeze cursurile de acolo.

„Eu am fost un copil sărac, tatăl meu a murit când eu aveam o vârstă fragedă, aveam 15 ani. Câteva luni mai târziu, eu eram deja în toate ziarele și revistele. Câștigasem Top Model România. Am rămas cu mama într-o perioadă foarte dificilă. Noi am mâncat ani la rând pâine cu unt, prăjită pe un reșou rupt. Zile la rând… și mămăligă. Dar nu-i nicio problemă pentru că asta m-a călit. Numai așa eu, astăzi, pot să apreciez banul”, a povestit ea, potrivit România TV.

Asa arata Valentina Pelinel in copilarie

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: