Redactia.ro
Home » Monden » Valentina Pelinel, dezvăluiri de senzație. „Spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare”

Valentina Pelinel, dezvăluiri de senzație. „Spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o poveste de dragoste neconvențională.  Cei doi  nu țin cont de gura lumii și trăiesc după propriile reguli.

 

Valentina Pelinel, dezvăluiri uimitoare

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au început o relație, în urmă cu ceva timp, în ciuda tuturor obstacolelor care le stăteau în cale. Cei doi au stat separați cinci ani unul de altul, însă, acum sunt mai bine ca niciodată. Vedeta a mărturisit că perioada în care Borcea a fost închis a fost una destul de grea. Fostul finanțator al echipei Dinamo și Valentina Pelinel au arătat, însă, că dragostea învinge cu orice preț. Mai mult, ei au și trei copii împreună: Milan, Rania şi Indira.

Valetina Pelinel a mărturisit cum au devenit părinți, având în vedere faptul că au stat atât de mult departe unul de celălalt. Întrebată dacă a apelat la fertilizare in vitro, Valentina Pelinel a mărturisit, în cadrul interviului pentru okmagazine.ro, că este pentru prima oară când a făcut lucrul acesta.

,,Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame.

Sunt multe femei pentru care o sarcină naturală nu e posibilă şi aceasta este singura metodă, nu trebuie să ne ferim, ci trebuie să fim un exemplu şi să le dăm curaj celor care vor să aleagă calea asta. Noi ne doream foarte mult copii şi am apelat la fertilizare aici, în România”, a răspuns blondina.

 

,,Îl iubesc mult și mă iubește mult”

Valentina Pelinel a povestit și ce anume a atras-o la Cristi Borcea, precum și modul în care fostul finanțator de la Dinamo a cucerit-o.

Când vorbeşti despre un om te atrage vizualul prima oară. Mi-a plăcut foarte tare că e şi o fire optimistă, râde mereu, mereu zâmbea şi făcea glume, îmi transmitea o energie pozitivă. E şi foarte şarmant, e deştept şi mi s-a părut o combinaţie perfectă, mi s-a părut că avea câte puţin din toate’‘, a mărturisit fostul fotomodel.

Valetina Pelinel a mai declarat că se simte iubită de Borcea și nu se simte amenințată de alte femei care sunt în jurul acestuia. ”E cea mai mare prostie să trăieşti cu drobul de sare deasupra capului. Nimic nu e garantat 100% în viaţă, dar eu nu sunt genul care se gândeşte la ce-i mai rău, ci mă gândesc la ce-i mai bine ca să atrag binele’‘, a mai spus blondina pentru sursa citată.

Pe de altă parte, Borcea o consideră pe Valentina ,,o femeie frumoasă şi deşteaptă”, cu o fire optimistă și care l-a ajutat să treacă peste greutăți.

 

Cum s-au descurcat în perioada în care Borcea era închis

 

Mai mult, cei doi au vorbit și despre perioada în care antreprenorul a fost închis și cum au gestionat întreaga situație.

,,Da, a fost greu, dar eu am ales să fiu aici şi i-am spus că îl susţin şi îl aştept. Tot ce-am făcut am făcut cu iubire, cu suflet şi cu mare sinceritate şi iată că lucrurile au ieşit aşa cum trebuie până la urmă”, a spus Valentina.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au susținut că a fost susținută în perioada în care Borcea se afla în închisoare, de familie și de prieteni apropiați. Cei doi se declară fericiți, fiind o familie unită și împlinită.

 

 

 

Loading...